«بولانی گندنه» غذای بسیار معروف افغانی
آخرین خبر/بولانی غذای مورد علاقم ❤️
مواد لازم :
تره فرنگی / یا گندنه ۱ کیلو
گشنیز ۲۰۰ گرم
روغن ۲ ق غ
پودر گشنیز ، نمک ، مرچ سیاه و سرخ
مواد لازم برای خمیر بولانی :
۱/۵ لیوان آرد ساده
نیم لیوان آرد سبوس دار
آب شیرگرم / ولرم ۱ لیوان
نمک ۱ ق چ
سبزی گندنه را همراه گشنیز خوب ریز ، ریزه میکنیم و روغن و ادویه و نمک را اضافه میکنیم و کمی همراه دست فشار میتیم تا گندنه از سفتی خود برایه و مواد میکس شوه ( دقت کنید مواد میانی آب نندازد ) ، برای درست کردن خمیر ، ابتدا آرد ها و نمک را در یک ظرف مناسب ریخته و میکس میکنیم و آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم به دست بیایه ( خمیر بولانی نیاز به خمیر مایع نداره ) و فقط یک پانزده استراحت بتین ، زغاله میکنیم و هموار کرده و با مواد سبزی پر کرده و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم .
همراه چتنی میتانین سرو کنید 🥰 نوش جان