طرز تهیه ماهی کخو با حشو؛ غذای لذیذ جنوبی
مجله دیجی کالا/ حشو یک سس مخصوص و خوشمزه است که در کنار بعضی از غذاهای دریایی جنوبی سرو میشود.
مواد لازم
ماهی کخو۱ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
سیر۴ حبه
گشنیز۲۰۰ گرم
آرد سفیددوسوم پیمانه
سس تمر هندی۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا۱ قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
زیره۱ قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
ادویهی کاری نصف قاشق چایخوری
جوز هندی۱ عدد
نمک به مقدار لازم
کشمش به دلخواه
مناسب برای: ۲ نفر
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
طرز تهیه ماهی کخو با حشو
برای درست کردن حشو یک عدد پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت کنید. زمانی که طلایی شد، ۴ حبه سیر رنده یا له شده را به آن اضافه کنید. نصف قاشق چایخوری زردچوبه و ادویهی کاری هم به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. سپس ۲۰۰ گرم گشنیز خرد شده را نیز اضافه کرده و تفت دهید.
۴ قاشق غذاخوری سس تمرهندی به سبزی تفت خورده اضافه کرده و در آخر نمک آن را تنظیم کنید. میتوانید از کشمش هم داخل حشو استفاده کنید.
برای آماده کردن آرد ماهی، دوسوم پیمانه آرد سفید، یک قاشق غذاخوری زردچوبه، یک قاشق چایخوری دارچین، یک قاشق چایخوری تخم گشنیز نیمکوب، یک قاشق غذاخوری پاپریکا، یک قاشق چایخوری زیره، نصف قاشق چایخوری زنجبیل، یک عدد جوز هندی رنده شده را باهم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
ماهی کخو را از کمر باز کرده و کاملا خشک کنید و به همه جای آن نمک بپاشید. میتوانید کمی آب لیمو ترش هم به آن اضافه کنید.
روغن را کاملا داخل کنید، ماهی را داخل آرد از قبل آماده شده بزنید و اضافهی آرد را از آن بگیرید و از سمت گوشت داخل روغن سرخ کنید. زمانی که یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. زمانی که ماهی آماده شد، از حشو روی شکم آن قرار دهید و سرو کنید.