نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

تهیه کیک یزدی به روش قنادی ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  معیار اندازه گیری لیوان دسته دار فرانسوی، معادل یک پیمانه استاندارد آشپزی است، مواد لازم برای دستور پخت کیک یزدی به سبک قنادی: دو عدد تخم مرغ یک لیوان سرخالی شکر نصف قاشق چایخوری وانیل سه چهارم لیوان آب یک پنجم لیوان گلاب نصف لیوان شربت بار (دستور شربت بار: یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب داخل قابلمه بریزین و روی حرارت ببرین تا شکر حل بشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، یک هشتم قاشق جوهر لیمو رو که با دو قاشق غذاخوری آب گرم حل کردین، با کمک فرچه دور قابلمه بزنین تا شکرک نزنه و بقیشو داخل شربت بریزین، دو قاشق غذاخوری گلاب و مقداری زعفران دمکرده بریزین، حین جوشیدن کمی از مواد بردارید و بذارید سرد شه ، اگه بعد سرد شدن غلظتش مثل عسل بود ، از روی حرارت بردارین ) ۲ پیمانه آرد یک قاشق چایخوری پودر هل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نمک میوه(اگر در دسترس ندارید به همین میزان به مقدار بیکینگ پودر اضافه کنید) نصف قاشق چایخوری جوش شیرین نصف لیوان روغن مایع ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه و حرارت همزمان از بالا و پایین بذارین(برای گرم کردنِ فر، با دمای ۲۰۰ درجه ۲۰ دقیقه زمان بدین) اگه فرتون حرارت همزمان بالا و پایین نداره، ابتدا ۱۰ دقیقه حرارت بالا بعد ۱۵ دقیقه حرارت پایین رو روشن کنین 

منبع: کانال  ECO COOK 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره