چیزکیک توت فرنگی جذاب بدون تخم مرغ
آخرین خبر/ مواد لازم برای تهیه کیک ۱۵ سانتی:
بیسگوییت: ۱۰۰گرم
کره آب شده: ۳۰گرم
پنیر خامه ای: ۲۰۰گرم
خامه ترش: ۹۰گرم
شکر: ۳۰گرم
شیر: ۳۰گرم
ژلاتین: ۶گرم
پوره توت فرنگی: ۸۰گرم
خامه پرچرب: ۲۰۰میل
شکر: ۱۵گرم
مواد لازم برای تهیه پوره توت فرنگی
توت فرنگی: ۲۲۰گرم
شکر: ۳۰گرم
آب لیمو: ۱۰گرم
مواد لازم برای تهیه ژله توت فرنگی
پوره توت فرنگی: ۱۵۰گرم
آب: ۳۵ گرم
ژلاتین: ۵گرم
مواد لازم برای تهیه ژله لیمویی
آب: ۲۰۰گرم
آب لیمو: ۱۰گرم
شکر: ۴۰گرم
ژلاتین: ۷گرم
توت فرنگی
مراحل تهیه کیک:
بیسگوییتها را داخل یک زیپ کیپ کلفت بکوبید.
کره آب شده (۳۰گرم) را به بیسگوییتهای داخل پلاستیک اضافه کرده و مخلوط کنید.
مخلوط بیسگوییت و کره را داخل ظرف کیک مناسب ریخته و با کمک کفکیر آنها را متراکم و سطح آن را صاف کنید.
خامه ترش و پنیر خامه ای را مخلوط کنید.
شکر (۳۰گرم) را به خامه اضافه کرده و مخلوط کنید.
شیر (۳۰گرم) را با ژلاتین (۶گرم) مخلوط کنید.
داخل یک کاسه کمی بزرگتر آب داغ ریخته و کاسه شیر و ژلاتین را داخل آن کاسه قرار داده و شروع به همزدن کنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.
ترکیب ژلاتین و شیر را به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید.
توت فرنگی خرد شده (۲۲۰گرم) را با شکر (۳۰گرم) و آب لیمو (۱۰گرم) روی حرارت مخلوط کنید. سپس با کمک مخلوط کن یا گوشت کوب برقی مخلوط توت فرنگی و شکر را میکس کنید تا پوره شما آماده شود.
پوره توت فرنگی (۸۰گرم) را به مخلوط خامه اضافه کنید.
پانزده گرم شکر را به ۲۰۰میل خامه پرچرب اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید.
خامه همزده را به مابقی مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خامه توت فرنگی را روی بیسگوئیت بریزید.
به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
مراحل تهیه ژله توت فرنگی
ژلاتین (۵گرم) را در آب (۳۵گرم) حل کنید. ( ظرف ژلاتین و آب را داخل کاسه آب داغ قرار داده و هم بزنید.)
محلول ژلاتین را داخل ۱۵۰گرم پوره توت فرنگی بریزید.
ژله توت فرنگی را روی خامه کیک ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مراحل تهیه ژله لیمو
ژلاتین (۷گرم) را داخل آب (۱۰۰گرم) حل کنید.
در ظرفی دیگرشکر (۴۰گرم) را داخل آب (۱۰۰گرم) و آب لیمو (۱۰گرم) روی حرارت حل کنید.
محلول ژلاتین را داخل شربت آب لیمو بریزید.
مخلوط شربت آب لیمو و ژلاتین را داخل یک ظرف بزرگ پر از آب یخ قرار داده و هم بزنید.
توت فرنگی و برش های آن را روی کیک بچینید و ژله لیمو را روی آن بریزید.
به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.