نماد آخرین خبر

چیزکیک توت فرنگی جذاب بدون تخم مرغ

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم برای تهیه کیک ۱۵ سانتی:

بیسگوییت: ۱۰۰گرم

کره آب شده: ۳۰گرم

پنیر خامه ای: ۲۰۰گرم

خامه ترش: ۹۰گرم

شکر: ۳۰گرم

شیر: ۳۰گرم

ژلاتین: ۶گرم

پوره توت فرنگی: ۸۰گرم

خامه پرچرب: ۲۰۰میل

شکر: ۱۵گرم

مواد لازم برای تهیه پوره توت فرنگی

توت فرنگی: ۲۲۰گرم

شکر: ۳۰گرم

آب لیمو: ۱۰گرم

مواد لازم برای تهیه ژله توت فرنگی

پوره توت فرنگی: ۱۵۰گرم

آب: ۳۵ گرم

ژلاتین: ۵گرم

مواد لازم برای تهیه ژله لیمویی

آب: ۲۰۰گرم

آب لیمو: ۱۰گرم

شکر: ۴۰گرم

ژلاتین: ۷گرم

توت فرنگی

مراحل تهیه کیک:

بیسگوییتها را داخل یک زیپ کیپ کلفت بکوبید.

کره آب شده (۳۰گرم) را به بیسگوییتهای داخل پلاستیک اضافه کرده و مخلوط کنید.

مخلوط بیسگوییت و کره را داخل ظرف کیک مناسب ریخته و با کمک کفکیر آنها را متراکم و سطح آن را صاف کنید.

خامه ترش و پنیر خامه ای را مخلوط کنید.

شکر (۳۰گرم) را به خامه اضافه کرده و مخلوط کنید.

شیر (۳۰گرم) را با ژلاتین (۶گرم) مخلوط کنید.

داخل یک کاسه کمی بزرگتر آب داغ ریخته و کاسه شیر و ژلاتین را داخل آن کاسه قرار داده و شروع به همزدن کنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.

ترکیب ژلاتین و شیر را به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید.

توت فرنگی خرد شده (۲۲۰گرم) را با شکر (۳۰گرم) و آب لیمو (۱۰گرم) روی حرارت مخلوط کنید. سپس با کمک مخلوط کن یا گوشت کوب برقی مخلوط توت فرنگی و شکر را میکس کنید تا پوره شما آماده شود.

پوره توت فرنگی (۸۰گرم) را به مخلوط خامه اضافه کنید.

پانزده گرم شکر را به ۲۰۰میل خامه پرچرب اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید.

خامه همزده را به مابقی مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

خامه توت فرنگی را روی بیسگوئیت بریزید.

به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.

مراحل تهیه ژله توت فرنگی

ژلاتین (۵گرم) را در آب (۳۵گرم) حل کنید. ( ظرف ژلاتین و آب را داخل کاسه آب داغ قرار داده و هم بزنید.)

محلول ژلاتین را داخل ۱۵۰گرم پوره توت فرنگی بریزید.

ژله توت فرنگی را روی خامه کیک ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مراحل تهیه ژله لیمو

ژلاتین (۷گرم) را داخل آب (۱۰۰گرم) حل کنید.

در ظرفی دیگرشکر (۴۰گرم) را داخل آب (۱۰۰گرم) و آب لیمو (۱۰گرم) روی حرارت حل کنید.

محلول ژلاتین را داخل شربت آب لیمو بریزید.

مخلوط شربت آب لیمو و ژلاتین را داخل یک ظرف بزرگ پر از آب یخ قرار داده و هم بزنید.

توت فرنگی و برش های آن را روی کیک بچینید و ژله لیمو را روی آن بریزید.

به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره