ترفند تهیه کباب بادمجان
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ ایده ای خلاقانه برای طبخ بادمجان با طعم کباب!
برای درست کردن این کباب
بادمجونارو شستم ،حلقه حلقه برش زدم ، (حلقه ها نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشن)
وسطشو خالی کردم و کنار گذاشتم.
یه تیکه رون و یه تیکه سینه مرغ رو داخل غذاساز ریختم
(میتونید چرخ کنید)از ترکیب رون و سینه باهم استفاده کنید که خشک نشه.
بهش یه ق غ جعفری خورد شده ،نمک فلفل سیاه ،پودر پاپریکا،و زعفرون دم شده زدم. و خوب مخلوط کردم.
وسط بادمجونارو که خالی کرده بودم از این مواد گوشتی پر کردم و خیلی آروم به سیخ چوبی کشیدم.
داخل تابه ی ذره کره ریختم و اجازه دادم ۴۰ دقیقه با حرارت خیلی ملایم هم بپزه هم سرخ بشه چند بار این ور اون ورشون کردم و با مخلوط کره و زعفرون دم کرده رومال کردم تا خوب سرخ شد.
طعمش فوق العااادست حتما امتحانش کنید🤭🥰
منبع: zahratorkashvaand