آموزش تهیه ماهیچه مجلسی در خانه
آخرین خبر/ مواد لازم:
ماهیچه گوسفندی
پیاز
فلفل دلمه
سیر تازه
چوب دارچین
زیره ( اختیاری)
رزماری ( اختیاری)
سیر له شده
آب نارنج و آبلیموی تازه
ادویه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز
طرز تهیه
۱. پیاز رو خرد میکنیم و ماهیچه رو بهش اضافه میکنیم ..
۲. فلفل دلمهای و سیر رو هم خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
۳. ادویه زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز هم اضافه میکنیم..
۴. کمی روغن میریزیم ( میتونین هم نریزین) و در قابلمه رو میزاریم و اجازه میدیم گوشت با آب پیاز بپزه..
۵. گوشت که تقریبا پخت، در قابلمه رو باز میکنیم و کمی آب جوش به همراه چند تکه چوب دارچین،کمی زیره، نمک و سیر له شده اضافه میکنیم..
۶.در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم خورشت جا بیوفته. ۴۰ دقیقه آخر آب نارنج و آبلیموی تازه رو اضافه میکنیم. ( آب نارنج بیشتر و آبلیمو کمتر) .
۷. اگه رزماری دارین، یه بوتهی کوچولو داخل خورشت بندازین.
❗️یادتون باشه بعد از پخت، چوب دارچین و رزماری رو از خورشت دربیارین❗️.
۸. تو این مرحله نصف قاشق عسل به خورشت اضافه میکنیم؛ کدبانوها بگین علت اینکار چیه؟ 😎.
۹. در نهایت ماهیچه مجلسیمون با یه خورش خوشمزه و غلیظ و جا افتاده آمادست 😍
منبع: @fatimaa_food