نماد آخرین خبر

دسر کیک فوق العاده خوشمزه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ برای این کیک و دسر خوشمزه نیاز داریم به:
 برای کیک
 80 گرم ارد
30 گرم  پودر کاکائو
 ۱۰ گرم بکینگ پودر
 تخم مرغ 3 عدد
 180 گرم شکر(میتونید اگر کم شیرینتر دوست دارید  کمتر بریزید مثلا 120گرم)
 50 میلی لیتر روغن مایع معادل یک چهارم پیمانه
 50 میلی لیتر شیر معادل یک چهارم پیمانه
 برای خامه
 200 گرم  پنیر خامه ای ترجیحا ماسکارپونه
 3-4 قاشق غذاخوری پودر قند
 300 گرم خامه قنادی
 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
 برای فراستینگ
 40 گرم  پودر کاکائو
 50 گرم  شکر
 200 میلی لیتر شیر معادل بک پیمانه سرخالی
 20 گرم کره
 برای مرطوب کردن کیک 40 میلی لیتر شیر
 ⠀
 طرز تهیه:
 برای تهیه کیک مواد خشک را با هم مخلوط کنید: آرد، کاکائو، بکینگ پودر، مخلوط کنید.
 تخم‌مرغ‌ها را جداگانه با شکر می‌زنیم تا سبک و پف کند، سپس شیر و روغن  را اضافه کرده و یک دقیقه هم می‌زنیم.  سپس در 2 مرحله مخلوط خشک را اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شود.  قالب را با روغن چرب می کنیم و آرد می پاشیم و خمیر کیک را داخل قالب میریزیم و به مدت 30-35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه می پزیم ممکنه زمان پخت برای شما کمتر یا بیشتر شود بستگی به فر دارد.
 برای سس روی کیک: شکر و شیر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم.مدام هم بزنید تا بجوشد، به محض اینکه جوش آمد از روی حرارت بردارید دقت کنید بیش از 20 ثانیه نجوشد کره را به سس داغ اضافه کرده و ذوب کنید.  می گذاریم تا خنک شود.
 برای خامه، پنیر ، پودر قند و خامه قنادی را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا فرم بگیرد و کرم لطیفی به دست آید.  سپس 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.هم بزنید.
 در کیک خنک شده سوراخ هایی ایجاد می کنیم، با شیر مرطوب می کنیم.  سپس خامه را روی آن ریخته و صاف میکنیم و در آخر سس شکلاتی را روی آن پخش می کنیم و حداقل چند ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده سرو شود.

ویدئو از foodblog_sabina 

ترجمه از ashpazi_ba_bartarinha 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره