جوجه چینی طعم متفاوتی از غذا برای دورهمی ها و مهمونی ها
آخرین خبر/ موادلازم:
سینه مرغ:یک عدد
دلستر ساده یا کلاسیک:یک ونیم لیوان
آرد:دولیوان سرپُر
بیکینگ پودر:یه قاشق چای خوری
زعفران دم کرده:یک قاشق
ادویه:نمک،پودرسیر،پاپریکا،فلفل سیاه
موادلازم برای سس:
سس مایونز
خیارشور
جعفری تازه خردشده(اختیاری)
پودرسیر
نمک
فلفل سیاه
::طرزتهیه:
مرغ رو نواری برش بزنید و با پودرسیر،نمک،فلفل سیاه و پاپریکا طعم دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه
دلستر و آرد و مخلوط کنید و خوب هم بزنید در حدی که به غلظت ماست برسه و در مرحله بعد بیکینگ پودر و زعفران و کمی نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید
مرغ های طعم دار شده رو اول توی خمیر بنیه بزنید و بعد در روغن داغ خوب سرخ کنید
::طرز تهیه سس تارتار:
سس مایونز،خیارشور رنده شده،پودر سیر یا سیر رنده شده،جعفری خرد شده و ادویه رو خوب هم بزنید و کنار جوجه سرو کنید
::نکات:
::خمیر بنیه باید غلظتی مثل ماست داشته باشه
اگر رقیق شد کمی آرد و اگر غلیظ شد کمی دلستر بهش اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسه
::نوارهای مرغ نازک برش بزنید تا به خوبی بپزه
مرغ هارو در روغن داغ و شناور سرخ کنید
(خیالتون راحت هیچ روغنی به خودش نمیگیره)
::بهتره مرغ هارو تک تک سرخ کنید که به هم نچسبن