با این شیرینی ها به استقبال عید بروید
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم خمیر کره ای
کره ۱۵۰ گرم یا مارگارین
پودر فند ۲/۳ پیمانه یا لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چ
عسل ۱ قاشق چ
ارد حدود ۲ پیمانه یا لیوان
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چ
نشاسته ذرت ۳ قاشق غ
دمای فر گازی ۱۸۰ درجه حدودا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
دمای توستر یا فرهای برقی وسولاردم ۱۶۰ درجه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
توی تابه با شعله پخش کن و حرارت خیلییی کم میتونین درست کنین
همه ی موارد بالا از قبل گرم بشه
ارد زیادی به خمیر نزنین چون شیرینی ها سفت میشن
زیاد از حد نپزین چون شیرینی ها خیای خشک میشن همینکه رنگش از براقی و زردی تبدیل به سفید مات شد یعنی پخته
خمیر رو موقع مخلوط کردن ورز نددین چون به روغن میوفته و خشک میشه .
همش اضافه ی خمیر رو بزارید یخچال تا خمیرتون گرم نشه موقع کار
ویدئو از اینستاگرام @samar.chef