26
7
4.6K
26
7
4.6K
آخرین خبر/مواد لازم:
تخم مرغ ۶عدد
آرد قنادی۲۵۰گرم
شکر۲۲۰گرم
آبگرم۹۰گرم
پودر نسکافه۱ق غ
روغن۲۵گرم
بکینگ پودر۲ق چ
وانیل۱ق چ
نمک۱پینچ
خامه قنادی۵۰۰گرم
پنیر خامه ای۲۰۰گرم
نصف پیمانه شیر برای مرطوب کردن کیک
تخم مرغ شکر وانیل رو باهمزن بزن تا کرم رنگ وسبک بشه
آبگرم روبا نسکافه حل کن بریز داخلش وبعد روغن وترکیب کن
حالا آرد نمک بکینگ پودر رو باهم ترکیب کن سه بار الک کن در دومرحله به مایع اضافه ودریک جهت آروم هم بزن ومایع روبریز توقالب که کفش کاغذ روغنی انداختی وبذار داخل فر ازقبل گرم شده
دمای فر برقی۱۶۵ درجه
فرگازی۱۷۵ درجه
توستر۱۵۰درجه
بمدت ۴۰الی۵۰ دقیقه دمای فرها متفاوته باسیخ چوبی چک کن کیک نسوزه