ریزه کاری تهیه یک شربت بار همه پسند
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
شکر ۲ لیوان سرخالی
آب ۱ لیوان پر
پودر زعفران نصف ق م
هل ۳ عدد
گلوکز ۲ ق غ
آبلیمو ۱/۵ ق غ
گلاب ۱ ق غ
جوهر لیمو ۱ ق چ
در ابتدا شکر و آب و زعفران رو با هم روی حرارت خیلی کم قرار بدید تا شکر کاملا حل شود ،حدودا ۵ دقیقه طول میکشه...اگر بعد ۵ دقیقه شکری کف قابلمه مانده و حل نشده بود با یک قاشق خیلی آرام مواد رو هم بزنید...
سپس هل،گلوکز و آبلیمو رو اضافه کرده ۱۰ دقیقه تا یک ربع فرصت بدید تا مواد ریزجوش بزنن و تا حدی قوام پیدا کنن...
در همین حین ۱ ق چ جوهر لیمو رو با دو ق غ آب سرد حل کرده و با برس به دیواره قابلمه بکشید تا داخل دیواره قابلمه شکرک نزنه...
یک قاشق از شربت قوام آمده رو در ظرفی کنار بگذارید تا خنک شود و غلظتش رو با انگشت تست کنید...
گلاب رو اضافه کنید و تمام...
ویدئو: اینستاگرام mahshid.cook