طرز تهیه چیز کیک نیویورکی
آخرین خبر/ چیز کیک یکی از کیک های مورد علاقه در سراسر جهان است. روش های مختلفی برای تهیه چیز کیک ارائه شده است. یکی از این روش ها، در دستور چیز کیک نیویورکی ارائه شده است. در این دستور پایه چیز کیک از بیسکویت پودر شده است و روی آن مخلوط تخم مرغ و خامه و پنیر پر می شود که در فر پخته می شود. این چیز کیک بافت نرم و خوشمزه ای دارد و می توان به عنوان دسر در مهمانی ها آن را سرو نمود
مواد لازم برای تهیه چیز کیک نیویورکی ۱۵ سانتی متری:
بیسکوییت:۸۰ گرم
کره آب شده: ۴۰ گرم
پنیر خامه ای: ۲۶۵ گرم
شکر: ۸۰ گرم
خامه ترش: ۱۳۰ گرم (جایگزین: ۶۵ گرم خامه +۶۵ گرم ماست)
خامه:۱۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ: یک و نیم عدد
نشاسته ذردت: یک و یک سوم ق غ
عصاره وانیل: ۱ ق غ
آب لیمو ترش: نصف ق چ
به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ سانتی گراد بپزید و سپس دما را به ۱۵۰
درجه سانتی گراد کاهش دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید و پس از آن فر
را خاموش کنید و به مدت یک ساعت در فر خاموش نگه دارید. قبل از سرو
کردن به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.
منبع یوتیوب: Tanoor