برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

صفر تا صد تهیه خمیر جادویی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ آموزش تهیه خمیر جادویی
مواد لازم خمیر جادویی برای ۲ تا پیتزا با قطر ۲۷ سانت…
آرد ۲ لیوان 
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱/۴ لیوان 
نمک ۱/۴ ق چایخوری
آب ولرم ۱/۲ لیوان
شکر ۱ ق چایخوری
خمیر مایه فوری ۲ ق چایخوری
آب ولرم + خمیر مایه فوری + شکر را باهم مخلوط کنید و روی ظرف رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کنه.
👈گرمی آب باید در حدی باشه که انگشتتون رو چند ثانیه داخل آب نگهدارید نسوزه،اگه آب خیلی داغ باشه خمیر بوی ترش میگیره و اگه آب خیلی خنک باشه مایه عمل نمیاد.
داخل کاسه ای تخم مرغ و نمک و روغن رو باهم مخلوط کنید.
مایه عمل اومده رو اضافه کنید.
آرد رو در ۲ مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع بشه.
خمیرو ۱۰ دقیقه ورز بدین.
👈آرد شاید ۱-۲ قاشق کمتر یا بیشتر استفاده بشه(باید در نهایت خمیر لطیف و نچسبی داشته باشین)
روی خمیرو بپوشونید و ۱ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت بدین.
بعد از ۱ ساعت خمیرو داخل ظرف مخصوص پیتزا با ضخامت ۳-۴ میل پهن کنید.
روی خمیرو چنگال بزنید و روشو بپوشونید و ۱۰ دقیقه دیگه استراحت بدین.
خمیرو ۲ الی ۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا خمیر کمی خودشو بگیره و بعد خارج کنید.
روی خمیر سس کچاب بزنید و مواد دلخواهتون رو بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار بدین.
اگه دوست دارین خمیر پیتزاتون نرم باشه دمای فر رو ۱۸۰ بزارید.
این خمیر برای پیراشکی و پیده هم فوق العادس،من امتحان کردم.

منبع: vanillaa_cooking

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره