دستور پخت بادمجان هایی که طعمش همه را دیوانه می کند!
آخرین خبر/ سرخ کردن ممنوع! بادمجان هایی که همه را دیوانه می کند! من هرگز طعم بهتری نخورده ام!
من عاشق بادمجان هستم. بادمجان در فر - همیشه خوشمزه است! امروز دستور پخت بادمجان در فر را با شما به اشتراک می گذارم که همه را دیوانه می کند!
📌دستور پخت و مواد لازم (برای 6 وعده):
4 عدد بادمجان.
2 عدد پیاز سفید.
400 گرم (14 اونس) قارچ.
روغن زیتون.
225 گرم (8 اونس) گوجه فرنگی گیلاس
نمک.
فلفل.
6-7 حبه سیر.
30 گرم (1 اونس) جعفری.
400 گرم (2 قوطی) گوجه فرنگی در آب خود.
150 گرم (6 اونس) پنیر سفت
100 گرم (4 اونس) خامه.
روش:
بادمجان را از وسط نصف کنید. ورق پخت را با روغن چرب کنید، بادمجان ها را بچینید و به مدت 45-50 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 فارنهایت) بپزید.
قارچ و پیاز را ریز خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید.
گوجه گیلاسی را خرد کرده و به پیاز و قارچ اضافه کنید.
سیر را خرد کرده، ریز خرد کرده و به سبزیجات با قارچ اضافه کنید. نمک، فلفل، جعفری تازه را اضافه کنید، همه چیز را مخلوط کنید و از اجاق گاز بردارید.
قارچ را با سبزیجات روی بادمجان قرار دهید.
گوجه فرنگی ها را در آب خود با مخلوط کن بکشید. پیاز را سرخ کنید، رب گوجه فرنگی و خامه را به آن اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
بادمجان ها را با پیاز و خامه روی گوجه فرنگی بچینید و پنیر رنده شده بپاشید و به مدت 10-15 دقیقه در فر بپزید تا پنیر آب شود.
منبع: Veggies & Pans


















