بستنی برنجی پرطرفدار در کشور های شرق آسیا
آخرین خبر/ بستنی برنجی ، این بستنی توی کشور های شرق آسیا خیلی طرفدار و با ذائقه ما ایرانی هاهم خیلی جوره ، کسایی که خوردن خیلی دوست داشتن .
🔶️مواد لازم :
🔵هر پیمانه رو 250ML میلی لیتر درنظر میگیریم 🔵
- برنج کته ای و نرم : 80 گرم(یک کف گیر حدودا 50 گرمه / 25 گرم برنج خام حدودا میشه ۸۰ گرم پخته شده / هر قاشق غذا خوری سرخالی برنج خام حدود 5 گرم هست که وقتی پخته بشه حدودا وزنش میشه 15 گرم / 5 قاشق غذاخوری سرخالی برنج خام میشه 80 گرم پخته شده ، خیلی حدودیه... چون برنجها باهم متفاوت هستن )
- شکر : 50 گرم یا یکچهارم پیمانه
- شیر : 120 گرم یا نصف پیمانه
- خامه صبحانه : 200 گرم یا 1 عدد خامه پاکت صورتی که توی بازار هست ( اکثرا 200 گرم هستن )
- شیر عسلی یا شیره یا عسل : به میزان دلخواه
- وانیل و اسانس : اختیاری
🔸️طرز تهیه :
برنج کته ای ، شکر و شیر رو همراه باهم خوب آسیاب کن تا کاملا یکدست بشه
به خامه ی صبحانه "شیر عسلی یا شیره یا عسل" اضافه کن و با همزن خوب هم بزن تا پف کنه و حجمش بیشتر بشه(با این کار بافت بستنی بهتر میشه)
حالا مخلوط برنجی رو بهش اضافه کن و با لیسک هم بزن و مخلوطشون کن .
مزه ی مایع بستنی رو بِچِش ، که اگه نیازی به تغییر بود اعمال کنی .
مایع بستنی رو توی ظرف مدنظر بریز .
و برای ۴ ساعت بذار توی فریزر .
❤️نوش جان❤️
منبع: صفحه Laziz_tv