ترفند تهیه کیک در ماهیتابه دو طرفه
آخرین خبر/ یکی از بهترین کیکهای بدون فر برای عصرانه 😍😍😍
مواد لازم:
✅تخم مرغ:۴عدد
✅شکر:۱لیوان
✅وانیل:نوک ق چ
✅روغن مایع:نصف لیوان
✅شیر یا آب ولرم:سه چهارم لیوان
✅آرد:۲لیوان
✅بکینگپودر:۲ق م
✅کشمشوکردو :مقدار کافی
طرز تهیه:
تخم مرغ وواتیل وشکر رو باهمزن زده تا کرم رنگ و حجیم بشه…
بعد شیر روغن اضافه کرده …
بعد نوبت اضافه کردن آرد وبکینگ پودر الکه شده هست …
در دو سهمرحله اضافه کرده و بصورت دورانی هم بزنید با لیسک تا یکدست بشه….
مایه کیک رو داخل ماهی تابه دوطرفه که کاغذ روغنی انداختیم …
مایه کیک رو بریزید و روش کشمش و گردوی خرد شده بریزید…
حتما لاستیک دور تابه رو دربیارین…
میتونید از ماهیتابه معلومی هم استفاده کنی و دم کنی بزارید …
شعله پخش کن رو بزارین ده دقیقت قبل گرم بشه و بعد ماهیتابه رو روش قرارداده و زمان بدین که کیک به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه بپزه ….
بعد چک کنید ببینید کامل پخته شده برگردونید سمت دیگشم یه کوچولو طلایی بشه و امادست ….
ویدئو از elnaz_home68