فوت و فن مزه دار کردن و پخت ماهى زبان؛ کمیاب ترین ماهى خلیج فارس
آخرین خبر/ در این ویدئو با نحوه پاک کردن و مزه دار کردن و پخت ماهى زبون یا زبان کمیاب ترین ماهى خلیج فارس آشنا میشوید.
نکته : این ماهى چون خیلى ظریفه با یه چاقو کوچیک باید تمیز شه .
نکته : پوست ماهى رو به هیچ وجه جدا نکنید، مثل این میمونه که شما یه خیار ریز و ترد رو پوست بگیرید
نکته : قبل از سرخ کردن به ماهى فقط نمک و زرد چوبه بزنید
پودر سوخارى یا آرد اصلا نیازى نیست . واقعا حیفه بخواى به ماهى آرد بزنید .
نکته : لطفا هیچ مدل ماهى رو زیاد نشویید .
براى شستشوى این ماهى
ماهیها را در ظرفى که مقدارى آب در آن هست ، وارد کرده که پولک ماهى در آب جدا شود .
سپس ماهى ها را خارج و در آبکش قرار داده تا کمى آبش گرفته شود .
نکته : مدت نگهدارى این ماهى بصورت منجمد ٦ ماه میباشد.
این ماهی علاوه بر اینکه محبوب ما بومیان است، طرفدارهاى زیادى در ژاپن ، اروپا و امریکا نیز دارد .
ویدئو از پیج:
Rafatbanoo.chef