روش تهیه کیک گوشت برای مهمان
آخرین خبر/ سلام سلام وقتی مهمونی و تولد داری و میخوای سریع یه چیزی درست کنی و در عین ساده بودن خیلی شیکم باشه کیک گوشته 🤩 اسمش کیک گوشته ولی با خوردنش هم پیتزا خوردی هم پیراشکی هم کیک 😳اگه تو قالب مافین درست کنید فینگر فودم میشه
اول این نکات و بخون تا یه کیک گوشت خفن داشته باشی:
🥮 مواد گوشتی که درست میکنید آبکی و پر روغن نباشه
🥮 حدودا یک سانت از اطراف قالب و خالی بزارید و مواد گوشتی و نریزید تا خمیرها بهتر به هم بچسبند و موقع پخت نزنه بیرون
🥮این کیک و داخل قابلمه و روی شعله پخش کن هم بپزید
🥮حتما تخم مرغ و ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و حجمش دوبرابر بشه
🥮 میتونید به جای گوشت چرخ کرده ، از سینه مرغ ریز خرد شده و تفت داده هم استفاده کنید که میشه کیک مرغ
کیک گوشت
آرد ۲ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق غ
نمک ۱/۲ ق چ
تخم مرغ و نمک و با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید بعد روغن و اضافه و یه میکس کوتاه در حد مخلوط شدن بعد ماست اضافه و یه میکس کوتاه در حد مخلوط شدن انجام بدید
آرد و بیکینگ پودر و با هم مخلوط کنید و تو دو تا سه مرحله روی مواد الک کنید و با لیسک یا دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن میکس کنید
داخل قالب و کره و آردپاشی کنید (اگه نمیدونید داخل صفحه دوم پیج پست گذاشتم )
نصف خمیر و داخل قالب بریزید مایع گوشتی و بریزید اگر دوست داشتید پنیر پیتزا هم بریزید بعد بقیه خمیر و بریزید
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه برقی یا ۱۸۰ درجه گازی به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد(چون دمای فرها با هم فرق داره بعد ۴۰ دقیقه با سیخ چوبی چک کنید )
.