نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه نان خرمایی؛ لطیف و خوش‌عطر

منبع
مجله ديجي کالا
بروزرسانی

مجله دیجی کالا/ غذاهایی که با میگو درست می‌شوند، معمولا بسیار سریع هستند و مخصوص مواقعی هستند که زمان کمی برای آماده کردن غذا دارید. 
مواد لازم
روغن زیتون یک‌پنجم پیمانه
پوره‌ی سیر یک‌دوم قاشق چای‌خوری
سس وستشیر یا سرکه بالزامیک۴ قاشق غذاخوری
سس سویا۲ قاشق غذاخوری

سس خردل دیژون یک‌دوم قاشق چای‌خوری
ادویه‌ی ماهی۱ قاشق چای‌خوری سرپر
پاپریکانصف قاشق چای‌خوری
آبلیمو ترش تازه نصف یک عدد
اورگانو نصف قاشق چای‌خوری
میگوی درشت۴۰۰ گرم
مناسب:۳ نفر
زمان پخت: ۱۰ دقیقه

۱.برای درست کردن سس مرینیت ابتدا روغن زیتون را درون یک ظرف مناسب بریزید. به آن پوره‌ی سیر، مقداری سس وستشیر یا سرکه بالزامیک، سس سویا، سس خردل دیژون یا ساده، ادویه‌ی ماهی، پاپریکا، آبلیمو ترش تازه و به دلخواه مقداری اورگانو اضافه کرده و همه‌ی مواد را مخلوط کنید تا کاملا یک‌دست شود. برای درست کردن این سس نیازی به افزودن نمک نیست چون سس سویا شور است.

۲.میگوها را داخل سس بریزید و حسابی ماساژ دهید تا مرینیت شوند. حداقل یک ساعت میگوها را داخل یخچال بذارید تا کاملا باهم ترکیب شوند و طعم‌ها به خورد هم روند. بعد از یک ساعت میگوها را سیخ بزنید.

۳.در مرحله پخت، مقداری روغن درون تابه بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا تابه کاملا داغ شود. سیخ‌ها را داخل تابه بچینید و اجازه دهید هر طرف میگو نهایتا سه الی چهار دقیقه سرخ شود. اگر بیشتر از این زمان سرخ کنید گوشت میگو سفت و لاستیکی می‌شود. تایم پخت باید کوتاه و حرارت باید زیاد باشد تا میگوها سریع پخته شوند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره