قلقهای تخم مرغ پوچد بهروش کافیشاپی

خراسان/ یکی از گزینههای جذاب و البته گران کافهها تخم مرغ پوچد است که در منوها بهاسم «پوچد اگ» هم به آن اشاره میشود؛ یعنی همان تخم مرغ عسلی شده و بدون پوست که بین آبپز و نیمرو قرار دارد؛البته خیلی خوشگل و خوشمزه هم هست. خوبی این روش در این است که دیگر نیازی نیست بعد از آب پز کردن تخم مرغ مجبور به جدا کردن پوست داغ تخم مرغ باشید که گاهی به سختی جدا میشود؛ طعمدار و خوشگل هم هست. پس اگر از تخممرغ عسلی خوشتان میآید حتما این دستور پخت را امتحان کنید.
چی لازم داریم؟
برای اینکه این تخممرغ خوشمزه را میل کنید نیازی نیست بهکافه بروید و یک هزینه سنگین بپردازید بلکه به یک عدد تخممرغ، نصف قاشق چایخوری سرکه، 2 لیوان آب و کمی ادویه و نمک نیاز داریم.
چی کار کنیم؟
تخم مرغ را بشکنید و روی کاسه ای، یک صافی قرار دهید. کمی تخم مرغ را به پایین مایل کنید و کم کم در صافی بریزید و کمی صبر کنید تا آب اضافی آن جدا شود و در کاسه بریزد. تخم مرغ را از صافی به یک ظرف دیگر منتقل کنید.
در یک قابلمه کمی آب بریزید و شعله را روشن کنید تا آب گرم شود. صبر کنید تا در کنار قابلمه حباب ایجاد شود، وقتی حباب ایجاد شد یعنی زمان اضافه کردن تخم مرغها به آب است. نکته مهم این است که لازم نیست تا جوش آمدن آب صبر کنید و دمای حدود 80 درجه هم کافی است.
در آب کمی سرکه بریزید، سپس تخم مرغ را به آرامی در آب قرار دهید. در این مرحله تخم مرغ به کف ظرف میرود اما بعد از گذشت ۴ دقیقه کم کم روی آب میآید که نشان از آماده شدن آن است.
تخم مرغ را از آب خارج کنید و در یک صافی قرار دهید تا آب اضافی آن جدا شود و بعد در یک ظرف قرار دهید و کمی نمک و ادویه دلخواهتان را به آن اضافه کنید.