دسر لطیف با طعم نوستالژی بیسکوییت مادر
آخرین خبر/ یه دسر فوق العاده لطیف و خوشمزه که اگه طعم بیسکوییت مادر رو دوست داشته باشید حتما عاشقش میشید😍
مواد لازم:
شیر:۲/۵ لیوان(که نیم لیوان از این مقدار برای بنماری ژلاتین هست)
بیسکوییت مادر:۲ بسته
پودر کاکائو یا قهوه: ۱ ق غ
شکر: ۳ ق غ
پودر ژلاتین: ۳ ق غ
وانیل شکری: ۱بسته
خامه صبحانه: ۲ ق غ
طرز تهیه:
۲ لیوان شیر،بیسکوییت،شکر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و روی حرارت میزاریم تا شکر و بیسکوییت کامل حل بشن و مواد گرم بشن اما به هیچ عنوان شیر نباید بجوشه و بعد با هر وسیله ای که داریم کامل مخلوط و یکدست میکنیم
نصف لیوان شیر و وانیل و ژلاتین رو هم با هم مخلوط و روی بخار کتری بنماری میکنیم تا کاملا شفاف بشه وبه مواد بیسکوییتی اضافه میکنیم
خامه رو هم با مقداری از مواد مخلوط میکنیم تا هم دمای مواد بشه و به باقی مواد اضافه میکنیم و داخل قالب میریزیم و حداقل ۵ ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خودش رو بگیره.نوش جان