طرز تهیه پفیلای خانگی
آخرین خبر/ حالا بگو ببینم انتخاب تو بین پفیلای کچاپی و پفیلای کره ای و پفیلای پنیری تو کدومه
برای پفیلای کچاپی اگه دیدین سس کمه میتونید تا پفیلا داغه کمی سس اضافه کنید و هم بزنید
برای پفیلای کچاپی ممکنِ سس کمی ته بگیره ولی اگه مدام ذرت ها رو هم بزنید و قابلمه رو تکون بدین ذرتا باز میشن و به پفیلا تبدیل میشن و سس نمیسوزه
ظرفتون حتما تفلن باشه
یه روش دیگه برای پفیلای کچاپی اینه که اول ذرتا رو داخل روغن داغ بریزید و تا به پفیلا تبدیل بشن و بعد تا داغه بهش سس اضافه کنید و سریع هم بزنید فقط خیلی سس اضافه نکنید که پفیلا ها نرم بشن
یه روش دیگه اینه که ذرتا تا باز شدن بهش پودر گوجه بزنید همراه با فلفل
برای پفیلای پنیری هم تا پفیلاها داغ هستن پنیر رو اضافه کنید و سریع هم بزنید تا پفیلای پنیری جذاب داشته باشین🤩🤌🏻(پنیر پارمسان یا پارمزان )
منبع: zahraaa_lifestyle