تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه در منزل

کوکا/ شیر بادام دارای مقادیر بالای کلسیم بوده و یکی از مقوی ترین نوشیدنی ها دنیا مخصوصا برای گیاهخوران محسوب می شود.
در ادامه همراه باشید تا با روش درست کردن شیر بادام خانگی در منزل و نحوه نگهداری از آن بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه شیر بادام
بادام خام (ترجیحا ارگانیک)
آب
دستور تهیه
بادام ها را پوست بکنید، تمیز بشویید و بر روی آن ها آب بریزید و بگذارید حداقل 2 روز بماند تا خوب نرم شوند و شیر بادام خوشمزه تر شود.
بادام ها را آبکشی کرده و با آب سرد خوب بشویید تا فیتیک اسید آن ها کاملا شسته شود.
بادام ها را در مخلوط کن بریزید و بر روی آن ها 2 فنجان آب بریزید.
بادام ها را به همراه 2 فنجان آب در مخلوط کن بریزید
به مدت 2 دقیقه با سرعت بالا خوب هم بزنید تا شیر بادام به دست آید.
شیر بادام به دست آمده را از صافی رد کنید تا تفاله های آن گرفته شود و شیر بادام صاف و یکدست را به دست آورید.
شیر بادام آماده است اگر دوست دارید شیرین تر شود، می توانید شیرین کننده های طبیعی (عسل، خرما یا استویا) به آن اضافه کنید و بنوشید.
مدت زمان نگهداری شیر بادام در یخچال
شیر بادام خانگی را حداکثر تا 2 روز می توان در یخچال نگهداری کرد.
موارد استفاده شیر بادام
شیر بادام را می توان برای تهیه بستنی، شیر بادام و عسل، شیر کاکائو، فرنی، انواع پودینگ، کیک و شیرینی، هات چاکلت، انواع اسموتی، سس سالاد، سوپ و پنکیک رژیمی استفاده کرد.
بهترین زمان مصرف شیر بادام
گفته می شود که صبح و عصر بهترین زمان ها برای نوشیدن شیر بادام است.