ته دیگ خوشمزه بدون نون و سیب زمینی

نمناک/ اگر تصورتان این است که برای داشتن یک تهدیگ خوشمزه، حتما به نان و سیب زمینی نیاز داریم، سخت در اشتباهید چراکه یکی از خوشمزه ترین ته دیگ ماکارونی و یا برنج را می تواند با کمی آرد و زعفران و به روشی که در ادامه این بخش خواهید خواند، آماده و به عنوان ته دیگ جدید، اعضای خانواده و میهمانان را غافلگیر کرد.
طرز تهیه ته دیگ برنج و ماکارونی با آرد
آرد رو با آب سرد، نمک، زعفران مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شود.
کف قابلمه روغن میریزیم و وقتی داغ شد مواد اولیه را داخلش میریزیم و اجازه میدهیم با شعله کم،به اصطلاح خودش را بگیرد.
پس از اینکه کمی گرفت و حبابهای بزرگ زد برنج یا ماکارونی را روی آن ریخته و دم کنی میگذاریم و با شعله کم به مدت 45 دقیقه اجازه میدهیم تا بخوبی بپزد.
ته دیگ با آرد شما که در لیست خوشمزه ترین ته دیگ ها قرار دارد، آماده است؛ نوش جان.