برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش درست کردن ترشی مشهدی یا ترشی سالاد فصل

منبع
بيتوته
بروزرسانی
روش درست کردن ترشی مشهدی یا ترشی سالاد فصل

بیتوته/ ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل طعم و عطر بی نظیرش، به عنوان یک چاشنی عالی برای انواع غذاها استفاده می شود. این ترشی از ترکیب انواع سبزیجات و میوه ها مانند گوجه فرنگی، هویج، گل کلم، کلم، کرفس و سبزیجات معطر تهیه می شود.
ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی یکی از انواع ترشی های محبوب ایرانی است که از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه می شود. این ترشی به دلیل طعم و عطر خوشمزه اش، به عنوان یک چاشنی عالی برای انواع غذاهای ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازم برای ترشی سالاد مشهدی :
گل کلم یک کیلوگرم
هویج نگینی خرد شده نیم کیلو

ساقه کرفس نگینی خرد شده300 گرم
برگ تازه کرفس ساتوری شده100 گرم
سیر خرد شده10 حبه
سرکه (نوع سرکه اهمیتی ندارد)2 لیوان
فلفل سبز تند نگینی خرد شده 3 عدد
گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده چهار کیلو
ترخون آسیاب شده خشک یک قاشق غذاخوری
ریحان خشک شده یک قاشق غذاخوری
نعنا خشک شده نصف قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی :

ابتدا گوجه ها را بشویید و پوست بگیرید. برای پوست گرفتن راحت گوجه ها، آن را ابتدا داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ بریزید. پوست آن راحتی جدا می شود، آن ها را جدا کنید و آن ها را پوره کنید.
تمام مواد را به صورت ریز خرد کنید و بشویید و اجازه بدهید آب آن ها خارج شود. می توانید برای این کار آن ها را روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن ها گرفته شود. در غیر این صورت ترشی شما کپک می زند. در این فاصله گوجه های پوره شده را روی حرارت زیاد قرار بدهید، آن را با قاشق چوبی هم بزنید. 
زمانی که سه چهارم آب گوجه ها تبخیر شد زردچوبه، نمک و سبزی های معطر را به آن اضافه کنید. سرکه را به آن اضافه کنید، هم بزنید در صورت تمایل می توانید از 3 لیوان سرکه هم استفاده کنید بستگی به سلیقه ی شما دارد.
پس از اینکه مواد کمی با هم جوشیدند، گل کلم، هویج، کرفس، فلفل، سیر و بقیه ی مواد را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. زیر شعله را خاموش کنید. ترشی را هم بزنید تا از حرارت بیفتد. آن را بچشید اگر نمک آن کم بود به آن نمک اضافه کنید و اگر ترشی آن کم بود به آن سرکه اضافه کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره