برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک سیب عسل دارچین؛ خوش‌عطر و لذیذ

منبع
مجله ديجي کالا
بروزرسانی

مجله دیجی کالا/ کیک سیب عسل دارچین می‌تواند یک صبحانه یا میان‌وعده‌ی بسیار خوشمزه در کنار چای گرم باشد.

مواد لازم
آرد شیرینی‌پزی دو پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری
دارچین یک قاشق چای‌خوری

کره۱۰۰ گرم
عسل (یا شکر)دو سوم پیمانه( یک پیمانه)
تخم‌مرغ چهار عدد
وانیل نصف قاشق چای‌خوری
ماست همزده نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
سیب سه عدد
طرز تهیه
۱.در ایتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
۲.مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر و دارچین را باهم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
۳.کره هم دمای محیط را با همزن بزنید تا سبک شود. عسل را به کره اضافه کرده و دو الی سه دقیقه هم بزنید تا کاملا یک‌دست شوند (اگر از شکر استفاده کردید همان ابتدا با کره مخلوط کنید). تخم‌مرغ‌ها را تک به تک به همراه وانیل به مخلوط کره و عسل اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود. ماست هم دمای محیط و روغن زیتون بدون بو یا هر روغنی که دوست داشتید را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
۴.مواد خشک را در سه مرحله روی مایع کیک الک کرده و در حد مخلوط شدن به صورت دورانی هم بزنید.

۵.پوست سیب‌ها را بگیرید و هسته‌ آن‌ها را جدا کنید و با رنده‌ی ورقه کن یا با چاقو خیلی نازک برش دهید.
۶.کف قالب ۲۵ در ۲۸ را ورقه روغنی قرار دهید و نصف مایع کیک را روی آن بریزید و روی آن را صاف کنید. سپس سیب‌ها را روی هم روی مایع کیک بچینید. کمی پودر دارچین هم روی سیب‌ها بریزید. مابقی مایع کیک را بریزید و روی آن را صاف کنید. روی آن یک لایه سیب بچینید و روی آن دارچین بپاشید و کیک را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. کیک را بعد از خنک شدن برش بزنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره