نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفند تهیه سوفله آلو بادمجان

منبع
چي بپزم
بروزرسانی
ترفند تهیه سوفله آلو بادمجان

چی بپزممواد لازم

سیب زمینی پخته متوسط:2 عدد ورق شده نه خیلی نازک
بادمجان و کدو سرخ شده ورقه شده یا یک کدام از آنها: 3 عدد
مواد ماکارونی (شامل گوشت چرخی و پیاز سرخ شده و رب)
آلو:10 عدد ترش و ترجیها درشت (بستگی به ذایقه دارد)
گردو: 5 عدد
زرشک:دلخواه برای تزیین
سس بشامل
کنجد تف داده:دلخواه (به خاطر خاصیت فراوان از آن استفاده شده)
طرز تهیه
ظرف نسوزی را انتخاب کرده ته آن را با اسپری روغن می پاشیم.
ابتدا سیب زمینی های ورقه شده را ته ظرف میحینیم و اندکی نمک و فلفل میزنیم.چند عدد آلو به ظور پراکنده رویشان میگذاریم.
در لایه بعدی مواد گوشت چرخی که در واقع مثل مواد مایع ماکارونی است را ریخته و باز آلو میگذاریم و 2 تا گردو را خرد کرده به همراه مقداری کنجد روی آنها میریزیم.
در لایه بعدی بادمجان و کدوهای ورقه ای سرخ شده را میچینیم و 3 تا از گردو ها را خرد کرده روی آنها ریخته و در آخر سس بشامل را که از قبل درست نموده ایم را روی تمام مواد میریزیم.
برای تزیین هم با استفاده از زرشک و آلو و کنجد تزیین میکنیم.
در فر میگذاریم.میتوان رویش را فویل کشید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره