نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ آکارا، غذاي ساده و پرطرفدار آفريقايي

منبع
بروزرسانی
غذاي ملل/ آکارا، غذاي ساده و پرطرفدار آفريقايي
شبنم نيوز/ چي لازم دارم:
لوبيا چشم بلبلي دو پيمانه ( در آب جوش خيسانده شود ) پياز يک عدد ( خيلي ريز نگيني خرد شود ) فلفل دلمه اي قرمز يک عدد کوچک ( خيلي ريز نگيني خرد شود ) سير چهار تا پنج حبه ( خيلي ريز خرد شود ) ادويه کاري يک دوم قاشق چايخوري بيکينگ پودر يک قاشق مرباخوري فلفل قرمز کمي زيره يک چهارم قاشق چايخوري بادام پودر شده نصف پيمانه ( مي توانيد به جاي بادام از گردوي پودر شده استفاده کنيد ) چطور بپزم: ابتدا بايد تمام پوست لوبيا چشم بلبلي را بکنيد ( بهترين روش اين است که لوبيا را چندين بار با آب جوش براي چند ساعت خيس کنيد . بعد يک مشت لوبيا را در بين دو دست قرار دهيد و دستها را به هم بماليد . اين کار باعث مي شود که پوست لوبيا جدا شود بهتر است از يک کاسه بزرگ استفاده کنيد و اين کار را در کاسه انجام دهيد بايد چندين بار آب کاسه را عوض کنيد تا پوست لوبياهاي کنده شده از کاسه خارج شود . در نهايت بايد لوبيا مثل برف سفيد شود يعني اثري از پوست لوبيا در ظرف نماند . وقتي پوست تمام لوبيا را کنديد حالا مغز لوبيا را در آبکش ريخته يک بار تميز آبکشي نماييد . وقتي آب کل لوبيا گرفته شد ، آن را در ميکسر ( غذا ساز ) ريخته و خوب آسياب کنيد . نکته : در همين حين که شما داريد لوبياها را آسياب مي کنيد بهتر است يک قابلمه آب هم روي اجاق گاز بگذاريد تا بجوشد . وقتي تمام لوبياها پوره شد حالا اين پوره را در کاسه اي استيل ريخته و روي قابلمه آب براي مدت ده دقيقه حرارت دهيد و تند ، تند زير و رو کنيد . با اين کار شما خامي لوبيا را مي گيريد . نکته : فقط مراقب باشيد که اگر دير هم بزنيد پوره لوبيا ته خواهد گرفت . پس دائم بايد پوره را هم بزنيد تا همه قسمتهاي پوره يکنواخت گرم شود و بوي خامي آن هم گرفته شود . بعد از ده دقيقه پوره را در يک ظرف بريزيد و با قاشق خوب هم بزنيد تا پوره خنک شود . نکته : بهتر است پوره را به دو قسمت تقسيم کنيد بخشي را ساده سرخ کنيد ، اين بخش نياز به چيزي ندارد فقط نمک ، فلفل و ادويه ها را بزنيد به همراه پودر بادام ( يا گردو ) خوب مخلوط را با هم ميکس کنيد ، بعد هم از آن به اندازه يک نارنگي برداشته مانند سوسيس در دست فرم دهيد و در نهايت با حرارت خيلي ملايم در روغن داغ سرخ کنيد . مي توانيد تمام آکارا ها را آماده کرده و عمل سرخ کردن را در آخر انجام دهيد اينگونه راحت تر است . بخشي را با سير، پياز ، فلفل دلمه اي قرمز و ادويه ها و پودر گردو ( يا بادام ) مخلوط کنيد و بعد به اندازه يک نارنگي از خمير را در دست خود به شکل سوسيس در آورده و در روغن داغ سرخ کنيد . ايده براي داخل آکارا : يا اينکه اگر دوست داريد مي توانيد از خمير آکارا به اندازه يک نارنگي برداشته و بين آن را با کمي از پنير رنده شده چدر پر کنيد و بعد خمير را خوب جمع کنيد تا به شکل سوسيس در آيد و يا اينکه مي توانيد از پنير و سس فلفل در بين آکارا قرار دهيد و خمير را جمع کنيد و به شکل سوسي در آورده و بعد در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ کنيد يادتان باشد زياد نبايد سرخ شود چرا که باعث خشکي آکارا مي گردد، بعد هم روي دستمال کاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود . نکته : همانطور که متذکر شدم بادام ، گردو و پنير ، اينها موادي بودند که من به صورت ابتکاري در پوره آکارا اضافه کردم چرا که بعد از پختن احساس کردم آکارا به خودي خود کمي خشک است و بايد با طعمي ديگر اين خشکي را جبران کرد و نتيجه هم خوب شد ، من که خوشم آمد شما را نمي دانم . به دليل اينکه آکارا خيلي ساده است به نظر من با سس فلفل قرمز تند شما مي توانيد مزه آن را بهتر کنيد . تندي سس فلفل و سادگي آکارا با هم به خوبي همخواني خواهند داشت و در انتها لذيذتر مي شود بهتر است آکارا را داغ ، داغ سرو کنيد . من آکارا ، را با زيتون پروده که با گردو ميکس شده بود خوردم حقيقتا عالي شده بود شما با هر چه که دوست داريد بخوريد .