4
1
1.5K
4
1
1.5K
خراسان/ اولین مرحله آمادهسازی و طبخ قرمه سبزی، تفت دادن سبزی آن است. تا حد امکان بهتر است سبزی تازه را برای انجام این کار انتخاب کنید تا تفت یکنواختتر شده و قرمه سبزی خوشرنگتر شود. اگر این مرحله به درستی انجام شود، مراحل بعدی پخت بسیار ساده خواهند بود. یکی از نکات سرخ کردن سبزی قرمه به اندازه سرخ کردن آن است. تفت دادن سبزی باید به میزانی باشد که سبزیها تغییر رنگ دهند اما سیاه نشوند. به علاوه تمام سبزی باید به طور یکدست تغییر رنگ داده باشد و بخشهای روشن و خام در آن باقی نمانده باشد.