نماد آخرین خبر

سبزی قرمه تا چه اندازه باید سرخ شود؟

منبع
خراسان
بروزرسانی
سبزی قرمه تا چه اندازه باید سرخ شود؟

خراسان/ اولین مرحله آماده‌سازی و طبخ قرمه سبزی، تفت دادن سبزی آن است. تا حد امکان بهتر است سبزی تازه را برای انجام این کار انتخاب کنید تا تفت یکنواخت‌تر شده و قرمه سبزی خوش‌رنگ‌تر شود. اگر این مرحله به درستی انجام شود، مراحل بعدی پخت بسیار ساده خواهند بود. یکی از نکات سرخ کردن سبزی قرمه به اندازه سرخ کردن آن است. تفت دادن سبزی باید به میزانی باشد که سبزی‌ها تغییر رنگ دهند اما سیاه نشوند. به علاوه تمام سبزی باید به طور یک‌دست تغییر رنگ داده باشد و بخش‌های روشن و خام در آن باقی نمانده باشد.
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره