نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

یک کیک ساده با بافتی عالی و نرم برای صبحانه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

 آخرین خبر/ موادلازم:
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شکر ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)

وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ ق م)
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . دورگیری کردم و وانیل رو ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر رو هم ریختم و در حد مخلوط شدن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم .
قالب من سایزش ۱۰ در ۲۶ هست . قالب رو با ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو ریختم و روش مقداری خلال بادام ریختم ،می تونید از کنجد ، خلال پسته و ... استفاده کنید . برای ترک رویه کاردی که آغشته به روغن هست داخل مایه کیک یک مقدار زدم .
در فر از یک ربع قبل گرم شده ،طبقه وسط ،حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دادم .
یک ربع اول با حرارت ۱۹۰ درجه گذاشتم و بعد حرارت رو ۱۷۰ کردم . برای این که رویه ترک بخوره اول با دمای بالا گذاشتم ، المنت بالا و پایین رو روشن کردم (دمای فر برقی هست برای گازی ده درجه بیشتر کنید )
بعد از پخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه و بعد برش دادم .
منبع: ashpaazbashi

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره