نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک اصیل یزدی فوق العاده خوش بافت

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ کیک اصیل یزدی فوق العاده خوش بافت و خوش قلق 
مواد لازم:
این مقدار مواد حدود 25 عدد کیک یزدی به ما میده 🙋🏻‍♀️🌺
ارد : 300 گرم
تخم مرغ :3 عدد
گلاب 100گرم (1/2 پیمانه )

آب یا شیر : 100 گرم (یا 1/2 پیمانه)
روغن‌مایع : 200 گرم (یک لیوان سرخالی )
شربت بار یا عسل رقیق شده : 1 ق چ سر پر
بیکینگ پودر : 1 ق ج سر پر
هل : 1 ق ج
وانیل : کمی
عزیزان ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل هفت تا هشت دقیقه با دور تند بزنید تا جایی که حجمش دو برابر و رنگش کرم رنگ و کشدار بشه 
بعد شیر و گلاب و هل را اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط بشن کافیه 
دیگه همزن را خاموش کنید و در ادامه کار اردی را که همان اول با بیکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کرده این را در دو سه مرحله به مواد اضافه کنید و اروم هم بزنید در اخر هم روغن مایع را اشافه و مخلوط کنید 
زیادی هم نزنید که کیک‌حالت خشکی پیدا میکنه 
جای شیر از آب هم میتونید استفاده کنید و هل و وانیل طعم و عطر مطلوبی به کیک شما میده 
فر را حتما از یک ربه قبل با دمای 240 درجه سانتیگراد روشن کنید تا فر داغ داغ باشد این داغی باعث قله ای شدن کیک یزدی شما میشه 
مواد کیک را در کپسول های مخصوص کیک یزدی بریزید و تا دو سوم کپسول را بیشتر پر نکنید و برای اینکه روی کیک هاتون ترک بخوره با یک وسیله تیز چرب شده یه علامت بعلاوه روش بندازین 
درجه فر در ده دقیقه اول 240 درجه سانتیگراد باشه بعد از ده دقیقه بذارین روی 200 درجه 
اکر دوست داشتین روی کیک هاتونو قبل از گذاشتن تو فر میتونید کنجد یا خلال بادام بریزید 
زمان مناسب سی دقیقه که البته بسته به داغی هر فر این زمان متفاوته 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره