نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک هویجی خوشمزه و مقوی برا بچه ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم :
300 گرم بیسکویت 
150 گرم هویج 
90 میلی لیتر شیر 
25 گرم پودر قند 
150 گرم گردوی آسیاب شده 

3 گرم پودر دارچین 
گاناش:
150 گرم شکلات سفید 
50 میلی لیتر خامه صبحانه
ابتدا هویج ها را پخته و آبکش می‌کنیم و با شیر به حالت پوره در می‌آوریم.
داخل غذا ساز همه‌ی مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. 
کف قالب کاغذ روغنی انداخته و مواد را یکدست پهن می‌کنیم و خوب فشرده می‌کنیم و داخل فریزر می‌گذاریم. 
خامه را داخل قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا به نقطه‌ی جوش برسد. 
از روی حرارت برداشته و شکلات سفید را مخلوط می‌کنیم تا هم می‌زنیم تا یکدست شود. 
بعد از خنک شدن گاناش قالب را از فریزر خارج کرده و گاناش را یکدست پخش می‌کنیم. 
داخل یخچال می‌گذاریم تا شکلات ببندد.
بعد برش زده و تزئین می‌کنیم.



به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره