کیک هویجی خوشمزه و مقوی برا بچه ها
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم :
300 گرم بیسکویت
150 گرم هویج
90 میلی لیتر شیر
25 گرم پودر قند
150 گرم گردوی آسیاب شده
3 گرم پودر دارچین
گاناش:
150 گرم شکلات سفید
50 میلی لیتر خامه صبحانه
ابتدا هویج ها را پخته و آبکش میکنیم و با شیر به حالت پوره در میآوریم.
داخل غذا ساز همهی مواد را خوب مخلوط میکنیم.
کف قالب کاغذ روغنی انداخته و مواد را یکدست پهن میکنیم و خوب فشرده میکنیم و داخل فریزر میگذاریم.
خامه را داخل قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت میگذاریم تا به نقطهی جوش برسد.
از روی حرارت برداشته و شکلات سفید را مخلوط میکنیم تا هم میزنیم تا یکدست شود.
بعد از خنک شدن گاناش قالب را از فریزر خارج کرده و گاناش را یکدست پخش میکنیم.
داخل یخچال میگذاریم تا شکلات ببندد.
بعد برش زده و تزئین میکنیم.