7
8
1.6K
آخرین خبر/چه غذاهایی پیری را کند می کند؟
_ گوجه فرنگی
گوجه فرنگی حاوی رنگدانه لیکوپن است که به آن رنگ قرمز می دهد و یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود. لیکوپن لخته شدن خون را کاهش می دهد، کلسترول خون را کاهش می دهد و رگ های خونی را تقویت می کند. پس از پخت، این ماده از بین نمی رود و به خوبی جذب می شود.
_ شکلات تلخ
حاوی آنتی اکسیدان های قوی فلاونوئیدها هستند.
شکلات و کاکائو التهاب را تسکین می دهد، احتمال آسیب قلبی عروقی و انواع خاصی از سرطان را کاهش می دهد.
_ بادام
حاوی فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی است که از سلول ها در برابر آسیب محافظت می کند، جوانی را طولانی می کند و آسیب هایی را که سیگار برای بدن ایجاد می کند کاهش می دهد.
جمع آوری : مهسا دلیر