بایدها و نبایدهای استفاده از خوشبوکنندههای کل بدن
خراسان/ حتما در داروخانهها با خوشبوکنندهها و اسپریهای زیربغل مواجه شدید اما حالا کرمها، اسپریها و خوشبوکنندههایی به این جمع اضافه شدند که مدعیاند بر بوی کل بدن تاثیر میگذارند. اما واقعا این خوشبوکننده ها همان چیزی هستند که ادعا میشود؟
۱ترکیبات خوشبوکنندهها چیست؟
ما خوب میدانیم در بدن نقاط دیگری جز زیر بغل وجود دارند که احتمال دارد بوی بد بدهند؛ مناطقی مانند کشاله ران که به رشد میکروبی حساسترند. بسیاری از محصولاتی که برای استفاده در سراسر بدن تبلیغ میشوند، از نظر عملکرد شبیه دئودورانتها یا اسپریهای سنتیاند. این محصولات اغلب عناصر پودری دارند که عرق را جذب میکنند مانند پودر مارانتا، نشاسته تاپیوکا و کربنات منیزیم، همراه با عطرهایی که برای پوشاندن و اثر گذاشتن بوی بدن طراحی شدهاند. البته بیشتر آنها نمکهای آلومینیوم را که در ضدتعریقهای سنتی استفاده میشوند، ندارند، اما برخی از آنها این ترکیبات را دارند.
۲خوشبوکننده برای کل بدن لازم است؟
آیا از نظر زیستشناسی، باید استفاده از خوشبوکننده برای کل بدن را به روال روزانه خود اضافه کنید؟ نظر متخصصان منفی است. آنها معتقدند غدد عرق در سراسر بدن وجود دارند اما تنها بخش کوچکی از این غدد که عمدتا زیر بغلها و اطراف ناحیه کشاله ران متمرکز شدهاند، بوی بد ایجاد میکنند، بنابراین همه جای بدن بوی بد عرق نمیدهد و دلیلی ندارد که به همهجای بدن خوشبوکننده بزنید.
۳چرا نباید از خوشبوکننده کل بدن استفاده کرد؟
خوشبوکنندههای کل بدن برای افرادی که در ادامه توضیح خواهیم داد، مناسب نیست.
پوستهای حساس| افرادی که پوست حساس دارند باید بدانند همه خوشبوکنندههای بدن تحریککنندهاند، زیرا در این محصولات مواد تحریککننده و عطر وجود دارد.
زنان| این افراد با توجه به حساس بودن محیط واژن باید درباره به کار بردن محصولات در نزدیکی این ناحیه بسیار محتاط باشند، زیرا پوست در این ناحیه بسیار حساس است.
ضمن این که اگر به طور مرتب دوش بگیرید، اصلا به خوشبوکننده نیازی ندارید و شستوشو با آب و صابون هنوز هم راه بهتری برای تمیزی و خوشبو شدن است.