نماد آخرین خبر

یک کودک از هر ۱۲ کودک در معرض سوءاستفاده آنلاین

منبع
خراسان
بروزرسانی
یک کودک از هر ۱۲ کودک در معرض سوءاستفاده آنلاین

خراسان/ طبق پژوهش‌های تازه، از هر ۱۲ کودک در جهان، یک کودک در معرض حداقل یکی از انواع استثمار یا سوء استفاده جنسی آنلاین قرار گرفته است. این موارد شامل اغواگری آنلاین، اغفالگری آنلاین، قرار گرفتن در معرض پورنوگرافی، ارسال ناخواسته یا زورکی پیامک جنسی یا هرزه‌نگاری، سوء استفاده تصویری، اخاذی جنسی و بهره‌کشی جنسی است. محققان در مطالعه خود هشدار دادند که این رقم ضرورت «نیاز به افزایش قوانین و اقدامات پیشگیرانه اولیه برای ایمن نگه داشتن کودکان» را گوشزد می‌کند.

 آسیب‌های بی حد و حصر مجازی در کمین کودکان
اغواگری و اغفالگری آنلاین روز به روز رو به گسترش است. شیانگ‌مینگ فنگ، دانشیار پژوهشی دانشگاه ایالتی جورجیا و نویسنده اصلی این پژوهش جدید به یورونیوز گفت: «درجات زیادی از تنوع در بین مطالعاتی که ما بررسی کردیم وجود داشت، اما همه آن‌ها به این واقعیت اشاره می‌کنند که اینترنت به صحنه جنایت تبدیل شده است و کودکان در سراسر جهان در معرض آسیب‌های بی حد و حصر قرار دارند». وی افزود: «من عمیقا نگرانم که خطر بهره‌کشی جنسی آنلاین و سوء استفاده از کودکان با دسترسی بیشتر به اینترنت و استفاده از تلفن‌های هوشمند، به‌ویژه در حال توسعه، افزایش پیدا خواهد کرد.»
 نحوه انجام این پژوهش
این پژوهش بر اساس پایگاه‌های اطلاعاتی و مطالعات متعددی که بین ژانویه ۲۰۱۰ و سپتامبر ۲۰۲۳ منتشر شده، استوار است. با در نظر گرفتن تجربیات دوران کودکی، نسبت کودکانی که سوء استفاده آنلاین را گزارش می‌کنند به یک نفر از شش کودک یا ۱۶.۶ درصد افزایش یافته است. آقای فنگ بر «اهمیت مداخلات هدفمند مانند آموزش، تنظیم مقررات استفاده از پلتفرم آنلاین و بهبود اقدامات ایمنی برای محافظت از کودکان در برابر استثمار و سوء استفاده» تاکید کرد و به گزارش‌های رو به رشد در مورد به اشتراک‌گذاری بدون رضایت تصاویر جنسی، از جمله دیپ‌فیک اشاره کرد. علاوه بر این، به گفته این محققان، از هر ۲۸ کودک، یک کودک قربانی اخاذی جنسی قرار گرفته که نوعی اجبار و باج گیری بوده است.‍ به طور کلی، تفاوت‌های قابل توجه در تجارب پسران و دختران از نظر سوء استفاده آنلاین نیفتند. حال آنکه نویسندگان درباره این برآورد خود هشدار دادند که «بی‌میلی پاسخ‌دهندگان به افشای اطلاعات، ممکن است منجر به دست کم گرفتن میزان شیوع این موارد باشد» و این یعنی این که نرخ واقعی بالاتر از این رقم است.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar