خراسان/ مواد لازم:
آرد- ۲پيمانه
ماست ترش- يک پيمانه
پياز ريز خرد شده- نصف پيمانه (به دلخواه)
زنجبيل رنده شده- يک قاشق مرباخوري
نمک و فلفل- به اندازه کافي
دانه زيره- يک قاشق مرباخوري
فلفل سبز ريز شده- يک عدد
آب- يک چهارم پيمانه
جوش شيرين- نوک قاشق مرباخوري
گشنيز خرد شده- دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
آرد، دانه زيره، گشنيز، نمک و فلفل، فلفل سبز، پياز و زنجبيل را با هم مخلوط کنيد.
در ظرف ديگري، يک پيمانه ماست و آب را با هم خوب مخلوط کنيد و سپس به مخلوط آرد بيفزاييد؛ به طوري که گلوله اي در آن نماند. در اين مرحله جوش شيرين را نيز اضافه کنيد و مواد را به مدت يک ساعت کنار بگذاريد.
مقداري روغن در ماهيتابه عميقي داغ کنيد و با استفاده از قاشق، هر بار چند قاشق جداگانه از مايه را در روغن بريزيد تا سرخ شود.