خراسان/ براي استفاده از ميوه و سبزي بايد آن را با روش صحيح شست. ميزان سمومي که براي گياهان استفاده مي شود ازيک نوع ميوه به نوع ديگر و از کشور ي به کشور ديگر متفاوت است.به عنوان مثال مصرف يک وعده لوبيا سبز که در کشور آمريکا کشت مي شود 200 برابر خطرناک تر از مصرف يک وعده کلم بروکلي در همان کشوراست .به نقل از سايت هلث نيوز راه هاي طبيعي و بي ضرر زيادي براي شست وشوي گياهان وجود دارد.
آب سرد:
به گفته مرکز علمي و محيط در آمريکا سه چهارم يا بيشتر حشره کش ها را مي توان با استفاده از آب سرد از بين برد.
آب نمک:
2 قاشق مربا خوري نمک را به آب ولرم اضافه کنيد و بگذاريد سرد شود.ميوه يا سبزي را به مدت نيم ساعت در آن بخوابانيد سپس با آب سرد بشوييد.
محلول سرکه سفيد:
يک قاشق غذا خوري سرکه سفيد را در کاسه آب ولرم بريزيد و ميوه و سبزي را به مدت نيم ساعت در آن بخوابانيد، سپس با آب سرد بشوييد.به گفته متخصصان اسيد موجود در سرکه سفيد باقي مانده حشره کش را از روي پوست ميوه ها و سبزي ها و بيش از 90 درصد باکتري را نيز از بين مي برد.علاوه بر آن، باعث حفظ تازگي ميوه و سبزي مي شود.
مخلوطي از جوش شيرين و آب ليمو:
مخلوطي از يک قاشق آب ليمو و 2 قاشق جوش شيرين را روي ميوه يا سبزي بپاشيد و پس از چند ثانيه آن را بشوييد.
آب ليمو:
مخلوطي از 2 پيمانه آب و نصف پيمانه آب ليمو را کاملا روي ميوه هاي توتي اسپري کنيد و پس از ده دقيقه با آب سرد بشوييد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار