ايران/ مواد لازم :
باميه ۵۰۰ گرم
سرکه و آب از هر کدام دو پيمانه (۵۰۰ ميليليتر)
نمک نصف قاشق مرباخوري
سير سه حبه
فلفل تند دو عدد
برگ گلپر چهار عدد
نمک يک و نيم قاشق سوپخوري
طرز تهيه
ابتدا باميهها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا ميکنيم. سپس آنها را در قابلمه ريخته، با ۲۵۰ ميليليتر سرکه، ۲۵۰ ميليليتر آب و نصف قاشق مرباخوري نمک روي حرارت ملايم ميگذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميهها را آبکش کرده و ميگذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با هم مخلوط کرده و در شيشه ميريزيم. يک پيمانه سرکه يک پيمانه آب و يک و نيم قاشق سوپخوري نمک را مخلوط کرده و هم ميزنيم تا نمک در آب حل شود محلول را روي باميهها ريخته، در شيشه را محکم بسته و در جاي خنک نگهداري ميکنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.