نماد آخرین خبر

نهار امروز؛ باقالا قاتق

منبع
هنر آشپزي
بروزرسانی
هنر آشپزي/ مواد اوليه براي 4 نفر پاچ باقالا (باقالي کشاورزي) ................300 گرم سير ........................................... 1 بوته شويد .......................................... 2 قاشق غذاخوري روغن ......................................... به مقدار لازم نمک و زردچوبه ............................ به مقدار کافي تخم مرغ ...................................... 2 عدد گام ۱ ابتدا کمي روغن در ماهيتابه ريخته، سپس سير را خرد کرده به مدت 5 دقيقه روي حرارت ملايم تفت دهيد گام ۲ بعد از آن باقالي را که از قبل با آب سرد شسته ايد را به سير در حال تفت اضافه کنيد. گام ۳ بعد آن شويد ، نمک و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و حدود دو دقيقه همراه ساير مواد تفت دهيد. گام ۴ مواد را به همراه دو ليوان آب در گمج ريخته ، زير اجاق را کم کرده تا جا بيفتد. گام ۵ بهتر است اين خورشت را در ظرف مخصوص که گيلانيها به آن گمج مي گويند پخت کنيد. اطلاعات بيشتر راجع به گمج گام ۶ بعد از اينکه خورشت جا افتاد تخم مرغ ها را در آن بشکنيد. گام ۷ سپس در گمج را گذاته تا تخم مرغ بپزد. گام ۸ اين خورشت را همراه کته و کنار ترشي، شوره کولي ( ماهي شور) و اشپل دودي ميتوانيد سرو کنيد.