هنر آشپزي/ مواد اوليه براي 4 نفر
پاچ باقالا (باقالي کشاورزي) ................300 گرم
سير ........................................... 1 بوته
شويد .......................................... 2 قاشق غذاخوري
روغن ......................................... به مقدار لازم
نمک و زردچوبه ............................ به مقدار کافي
تخم مرغ ...................................... 2 عدد
گام ۱
ابتدا کمي روغن در ماهيتابه ريخته، سپس سير را خرد کرده به مدت 5 دقيقه روي حرارت ملايم تفت دهيد
گام ۲
بعد از آن باقالي را که از قبل با آب سرد شسته ايد را به سير در حال تفت اضافه کنيد.
گام ۳
بعد آن شويد ، نمک و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و حدود دو دقيقه همراه ساير مواد تفت دهيد.
گام ۴
مواد را به همراه دو ليوان آب در گمج ريخته ، زير اجاق را کم کرده تا جا بيفتد.
گام ۵
بهتر است اين خورشت را در ظرف مخصوص که گيلانيها به آن گمج مي گويند پخت کنيد.
اطلاعات بيشتر راجع به گمج
گام ۶
بعد از اينکه خورشت جا افتاد تخم مرغ ها را در آن بشکنيد.
گام ۷
سپس در گمج را گذاته تا تخم مرغ بپزد.
گام ۸
اين خورشت را همراه کته و کنار ترشي، شوره کولي ( ماهي شور) و اشپل دودي ميتوانيد سرو کنيد.