نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
دخترونه زنونه

اصول صحبت با شوهر درباره موضوعات جدی

منبع
خراسان
بروزرسانی
اصول صحبت با شوهر درباره موضوعات جدی

خراسان/ در طول زندگي مشترک‌تان زمان‌هايي خواهد بود که مجبوريد گفت‌وگو‌هاي جدي و سختي با شوهرتان داشته باشيد. اين گفت‌وگو‌ها درباره مسائل سخت و پيچيده و موقعيت‌هاي دشواري هستند که هيچ‌کدام‌تان دوست نداريد درباره‌شان حرف بزنيد، چيز‌هايي که ممکن است هر دوي شما را عصباني و ناراحت کند و بيازارد.  در اين مطلب توصيه‌هايي براي‌تان داريم که چگونه مکالمه‌هاي سخت‌تان را پيش ببريد.
  خوش‌بين باشيد
اگر انتظار داشته باشيد مکالمه‌اي که پيش رو داريد، بد پيش برود همين‌طور خواهد شد. اگر تصورتان اين باشد که اين گفت‌وگوي مهم، شرايط را وخيم‌تر خواهد کرد، احتمالا همين‌گونه خواهد شد. شما بايد ابتدا انتظارات خود از اين گفت وگو را تعريف کنيد و خوش بين باشيد.
  علت گفت‌وگو را پيدا کنيد
آيا مي‌خواهيد اين صحبت جدي را با شوهرتان داشته باشيد تا بهتر بفهميد نظر شوهرتان درباره اين موضوع چيست؟ آيا مي‌خواهيد سوء تفاهمي را برطرف کنيد؟ آيا لازم است درباره يک رفتار ناراحت کننده يا دروغي که شنيده‌ايد با شوهرتان بي‌رودربايستي و جدي حرف بزنيد؟ آيا نگران فاصله‌اي که بين شما افتاده هستيد و علتش را نمي‌دانيد و مي‌خواهيد همه چيز را شفاف از شوهرتان بشنويد؟
  اولين جمله‌تان براي شروع بحث مهم است

نگوييد «مي‌توانيم با هم حرف بزنيم؟» يا «ما بايد با هم حرف بزنيم». صحبت خود را با جمله‌اي شروع کنيد که معلوم شود موضوع مورد بحث‌تان سخت، حساس و دردناک است. آشکارا بگوييد که مي‌دانيد طرز فکرتان متفاوت است اما مي‌خواهيد با همکاري هم به درک بهتري از طرزفکرهاي‌تان برسيد. به يک مقدمه‌ مناسب فکر کنيد. چند جمله‌ مناسب براي مقدمه: «من درباره ... فکر کرده‌ام»، «نظر تو درباره ... چيست»، «من مي‌خواهم نظرت را درباره ... دقيق‌تر بدانم». طفره نرويد؛ بي‌حاشيه و ساده روي موضوع اصلي تمرکز کنيد.
  چه زماني و کجا حرف بزنيد؟
براي گفت‌وگو‌هاي سخت و استرس برانگيز، شوهرتان را به سينما و تئاتر نبريد. شما به جايي دنج و آرام براي گفت‌وگو نياز داريد.  زمان مناسبي را براي گفت‌وگوي جدي انتخاب کنيد. از شوهرتان نخواهيد فوري با شما موافقت کند. هر دوي شما بايد خونسرد و آرام باشيد تا به نتيجه‌گيري مناسب برسيد اما خيلي هم فاصله نيندازيد، توافق کنيد که چيزي حدود دو روز فرصت کافي است.  درباره مکان گفت‌وگوي تان توافق کنيد. خيلي بهتر است که خانه را از حضور بچه‌ها خالي کنيد و همين جا حرف‌هاي‌تان را بزنيد، مگر اين‌که شوهرتان ترجيح دهد در يک مکان عمومي مانند رستوران با هم حرف بزنيد.
  از اين چند استراتژي‌ کمک بگيريد
در تمام مدت گفت‌و‌گو، احترام‌تان را به شوهرتان نشان دهيد. با لحن بد با شوهرتان حرف نزنيد.  کلام شوهرتان را قطع نکنيد. نسبت به ارتباط غيرکلامي‌تان هوشيار باشيد. تماس چشمي‌تان را حفظ کنيد. اين را درک کنيد که فهم شما از چيزي که شوهرتان مي‌گويد لزوما به معني موافقت با آن نيست، پس از توضيح بيشتر خواستن براي درک بيشتر و رفع سوء تفاهم هراس نداشته باشيد. حاشيه نرويد. مکالمه‌تان را فقط درباره موضوعي نگه داريد که توافق کرده‌ايد، حرف بزنيد. به يک توافق واقعي برسيد، نه ظاهري. سپس کمي به هم زمان دهيد تا ببينيد چگونه با مسئله برخورد خواهيد کرد.  اگر مشکل‌تان ادامه دار شد و دردسرساز، پس هر دوي شما نياز داريد به يک مشاور مراجعه کنيد.
براي نوشتن اين مطلب از برترين‌ها کمک گرفته شده است
نويسنده : زينب طباطبايي

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره