رفتار درست با شوهر خاله زنک!



بيتوته/ متاسفانه بعضي مردان صفتي به نام خاله زنک دارند و بيشتر حرف هاي آن ها در مورد صحبت هاي بعضي از زنها و بيرون از منزلت مردانه است چرا اين حالت در مردان به وجود مي آيد و روش رفتار با اين جور شخصيت ها چگونه باشد.
براي تغيير رفتار نادرست شوهر خاله زنک احتياج به گفتگو در اين مورد هستيد. ولي براي اينکه حرف شما در او اثر گذار باشد به اين نکته دقت شود که تلاش کنيد اين مسئله را در يک زمان و موقعيتي به او بگوييد که در وضعيت آرامش روحى به سر مىبرد و دچار تشويش، خستگى يا عصبانيت نيست؛ زيرا در اين حالات، اشخاص نه تنها اشتباه و نقطه ضعف خود را قبول نمي کنند، بلکه به شدت در برابر آن جبهه مي گيرند.
همينطور دقت داشته باشيد که تذکر دادن زن به شوهر، نبايد به صورت نصيحت کردن باشد، بلکه بايد به طور گفتوگويى دوستانه و صميمانه طرح شود؛ بنابراين شما ميتوانيد ابتدا با گفتن نقاط و خصوصيت هاي مثبت وي آغاز کنيد و به او بگوييد که خوشحال هستيد که در کنارش هستيد و او را انتخاب کرديد و آنگاه به صورت صادقانه در مورد موضوع پيش آمده به طوري که به او بر نخورد توضيح بدهيد که اين رفتارش را نميپسنديد و حيف است که با وجود خصوصيت هاي مثبتي که دارد اين رفتار را داشته باشد.
اضافه بر گفتوگو در اين مورد خود شما ميتوانيد در جاهايي که حس ميکنيد که پرداختن به يک مسئله اي، سبب حساسيت همسرتان ميشود در مورد آن صحبت نکنيد يا اينکه ميتوانيد موضوع را عوض کنيد تا زمينه وارد شدن به موضوعات حاشيهاي براي همسرتان به وجود نيايد.
چنانچه همسرتان اخلاق خاله زنک دارد که شما را رنج مي دهد مي توانيد با اين راه حل هاي مناسب او را به انجام کارها و رفتارهاي مردانه ترغيب کنيد.
پرسيدن نظر همسرتان درمورد رفتارهاي زنانه اش
بعضي اوقات خود آقايان متوجه رفتارهاي زنانه خود نمي شوند و فکر مي کنند رفتارهايشان مردانه است و شما اشتباه تصور مي کنيد پس اول شما بايد شما بفهميد همسرتان در چه سطحي از بينش نسبت به رفتارهاي خود قرار دارد و ديدگاهش نسبت به اين رفتارها چيست و سوال کنيد :«نظرت درباره رفتاري که امروز داشتي چيست؟» يا «چگونه شد که اين گونه رفتار کردي؟»
گارد گرفتن ممنوع
چنانچه بعد از ازدواج متوجه اين ضعف شخصيتي در همسرتان شده ايد، بهتر است به جاي گارد گرفتن ، از در دوستي وارد شويد و با محبت و مهرباني خالصانه اي نسبت به همسرتان وي را به ترک اين رفتارها ترغيب کنيد.
از شخص ديگري کمک بگيريد
چناچه همسرتان رفتارهاي خود را کاملا مردانه دانست و مشکل را به شما ربط داد ، براي حل اين مشکل که نظر کدام يک از شما درست است از شخص سوم بي طرفي مثل يک مشاور کمک بگيريد که هيچ کدام از شما را نمي شناسد و صلاحيت لازم را داشته باشد.
به مادر شوهرتان نزديک شويد
به مادر شوهرتان نزديک شويد و از نفوذ وي روي فرزندش براي رسيدن به هدف هاي خود استفاده کنيد.
غر نزنيد
مردان طاقت غر زدن را ندارند و بعضي از آنها در برابر غر زدن سرسختانه رفتار مي کنند و خلاف کاري را که همسرشان مي خواهد را انجام مي دهند.
به سردي رفتار کنيد
چنانچه همسرتان رفتار زنانه اي از خود نشان داد ، در همان زمان با او به سردي رفتار کنيد تا وي بفهمد از رفتارش ناراحت هستيد . حتي مي توانيد با گفتن اين جمله نارحتي خود را نشان دهيد:«هنگامي که اين طور رفتار مي کني حس خوبي ندارم و ترجيح مي دهم مردانه تر رفتار کني».
پيش ديگران از وي ايراد نگيريد
شما اين حق را نداريد که پيش ديگران به او توهين کنيد و ايرادش را بگيريد. براي تذکر دادن اشتباهش تنها شما دو نفر بايد باشيد.
مراقب لحن تان باشيد
هنگام صحبت با همسر و گفتن ايرادات رفتاري او مواظب لحن کلام تان باشيد، مخصوصا زماني که عصباني هستيد. حتي درصورتيکه سبب آزارتان شده، بي ادبي نکنيد و سرش فرياد نزنيد.
متهم کردن ممنوع
تلاش کنيد با محبت هاي بي دريغ و خالصانه ي خود، خلا عاطفي شخصيت همسرتان را پر کنيد تا حرف شما را قبول کند.
شوهرتان را به انجام رفتارهاي مردانه تشويق کنيد
چنانچه برخوردي از شوهرتان ديديد که مطابق با خواسته شماست و در اصطلاح مردانه است، از تشويق کلامي يا غير کلامي استفاده کنيد و او را ترغيب کنيد.
کلام آخر
يکي از روشهاي مفيد براي مقابله با چنين رفتارهايي برقراري ارتباط پدران با فرزندان شان و وقت وقت بيشتر با آنها است تا آنها از رفتارهاي مردانه پدرشان الگو بگيرند.