نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
دخترونه زنونه

۳۳ درصد جوانان تمایلی به ازدواج ندارند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
۳۳ درصد جوانان تمایلی به ازدواج ندارند

ايسنا/ مدير کل دفتر برنامه‌ريزي و توسعه اجتماعي جوانان وزارت ورزش و جوانان با بيان اينکه بر اساس نتايج افکار سنجي صورت گرفته بر روي جامعه آماري، ۶۰ درصد جوانان به ضرورت ازدواج تاکيد دارند، گفت: ۳۰ درصد جوانان نداشتن شغل را از دلايل تاخير در ازدواج عنوان کرده‌اند.

اعظم کريمي اظهار کرد: براساس نظرسنجي‌هاي انجام شده بر روي جوانان در آستانه ازدواج، ۳۳ درصد جوانان حتي با وجود پيدا شدن فرد مناسب و فراهم بودن شرايط اقتصادي تمايلي به ازدواج ندارند.

وي ادامه داد: ۳۴. ۹ درصد از جوانان بالا بودن هزينه‌هاي ازدواج، ۳۰ درصد جوانان نداشتن شغل، ۲۶. ۳ درصد جوانان نيز ترس از ازدواج ناموفق را از دلايل تاخير در ازدواج عنوان کرده‌اند.

مدير کل دفتر برنامه ريزي و توسعه اجتماعي جوانان وزارت ورزش و جوانان با تاکيد بر اينکه اگر چه مسکن، اشتغال و معيشت بايدهاي لازم براي يک ازدواج و تشکيل خانواده است ولي نبايد از ابعاد فرهنگي و اجتماعي ازدواج غافل شد افزود: سرباززدن جوانان از ازدواج و تغيير فرهنگي شتابان براي ازدواج، تغيير ذائقه جوانان، عدم بلوغ به موقع، نداشتن شناخت کافي، سنگ اندازي‌هاي خانواده‌ها از ديگر چالش‌هاي پيش روي ازدواج جوانان است.

کريمي که در يک برنامه راديويي سخن مي‌گفت، در پاسخ به چرايي اجرا نشدن قانون تسهيل ازدواج مصوب سال ۸۴، افزود: اين قانون به دليل تشکيل نشدن صندوق اندوخته جوانان که در واقع منابع دستگاه‌ها براي اجراي مفاد ديگر اين قانون از اين صندوق تامين مي‌شد، اجرايي نشده است.

وي افزود: با پيگيري نمايندگان مجلس و وزارت ورزش و جوانان پس از۱۵ سال، وزارت اقتصاد متقاعد شد که بايد اين صندق را تشکيل دهد و در نهايت در ۱۹ اسفند ماه ۹۹ پيش نويس صندوق اندوخته جوانان براي تصويب در دولت آماده شد و با تصويب اساسنامه صندوق عملا پيش بيني منابع اجرايي قانون اتفاق مي‌افتد و دستگاه‌ها ملزم به اجراي قانون تسهيل ازدواج مي‌شوند.

کريمي بر ضرورت توجه به مسائل فرهنگي و اجتماعي ازدواج تاکيد کرد و گفت: يکي از علل کاهش ازدواج، افزايش آمار طلاق است که اين افزايش آمار باعث مي‌شود جوانان از ترس طلاق براي ازدواج اقدام نکنند.

مدير کل دفتر برنامه ريزي و توسعه اجتماعي جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: در سال ۹۸ تعداد ۵۳۳ هزار و ۱۶۵ مورد ازدواج در کشور ثبت شده است که در سال ۹۹ اين رقم به ۵۵۶ هزار و ۶۹۹ مورد افزايش يافته که اين افزايش ۵ درصدي به دليل کرونا و حذف مراسم‌ها و کم شدن هزينه‌هاي ازدواج رقم خورده است.

وي با تاکيد بر اينکه موضوع جوانان موضوعي فرادستگاهي است و موضوع ازدواج به مراتب از آن با اهميت تر است گفت: حوزه جوانان نيازمند استقلال است تا به همه ابعاد و نيازهاي آن پرداخته شود و ما نيز در وزارت ورزش و جوانان همواره خواهان استقلال حوزه جوانان بوده‌ايم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar