تسنيم/ دبير اجرايي کنگره بين المللي پوست زيبايي و ليزر با بيان اينکه شايعترين بيماريها پوستي، جوش صورت و آکنه است، گفت: تبليغ انواع کرم، لوسيون و روشهاي درماني و لايه برداري در شبکههاي ماهواره اي و حتي رسانههاي خودي سند علمي ندارد.
منصور نصيري کاشاني در خصوص شايع ترين بيماريهاي پوستي در کشور، اظهار داشت: به استناد کارهاي آماري و کتابي که توسط وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکي با عنوان "سيماي سلامت در جمهوري اسلامي"منتشر شده است، بيشترين بيماري هاي شايع پوستي، جوش صورت و آکنه است.
دانشيار دانشگاه علوم پزشکي تهران، اگزماهاي پوستي،حساسيتها و پس از آن عفونتهاي پوستي، زرد زخم، قارچي و ويروسي را از ديگر بيماريهاي شايع پوستي بيان کرد.
اين متخصص پوست و مو در ادامه اين مطلب افزود: بيماريهاي مربوط به مو و ناخن به خصوص ريزش مو از ديگر بيماريهاي شايع پوست و مو به شمار ميرود.
نصيري کاشاني در خصوص روشهاي درمان بيماريهاي پوستي و معرفي کرمهاي متعدد در شبکههاي ماهواره اي و رسانههاي داخلي، تصريح کرد: تبليغات درمان بيماريهاي پوستي آن هم در يک جلسه غير قابل باور و امکان است.
وي افزود: انواع کرم، لوسيون و روشهاي درماني و لايه برداري که در شبکههاي ماهواره اي و حتي رسانههاي خودي تبليغ ميشود هيچ گونه سند علمي ندارد، زماني که فردي اقدام به توليد کرم ميکند بايد اثربخشي و مضرات آن را به اثبات برساند که براي اين امر بايد به آزمايشگاه مرکز آموزش و پژوهش بيماريهاي پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکي تهران مراجعه کنند.
نصيري کاشاني بيان داشت: از آنجايي که مردم به رسانهها اعتماد دارند نبايد از اين اعتماد سوء استفاده شود؛ رسانهها نبايد براي جبران منابع مالي هر چيزي را که با سلامت مردم ارتباط دارد را بدون آگاهي از محصول، آن را تبليغ کند.
نصيري کاشاني به تبليغ پيوند مو در شبکههاي ماهوراه اي و رسانه ملي اشاره کرد و گفت: متأسفانه اين تبليغات بدون در نظر گرفتن پيامدهاي منفي کاشت مو، تبليغات گسترده اي را انجام ميدهند، در بسياري از موارد افراد کم مو زيبايي بهتري قبل از کاشت مو داشتند، متأسفانه اين موارد براي مراجعه کننده توسط موسسات کاشت مو بيان نميشود.
وي خاطرنشان کرد: به مردم توصيه ميکنيم فرق بين تبليغات درست و نادرست را بدانند و فريب تبليغاتي که يک روزه و يا استفاده چند روز از فلان کرم معجزه اي در پوست رخ ميدهند را نخورند؛ اين نوع تبليغات اغراق آميز و براي تحريک مردم و کسب درآمد از جيب آنهاست.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بيشتر ميتوانند به سايت اينترنتي www.crtsdl.tums.ac.ir و يا با شماره تلفن 88963804 تماس حاصل کنند.
**شما کاربران گرامي مي توانيد مطالب جذاب و خواندني ما را در شبکه هاي اجتماعي فيس بوک، گوگل پلاس و توييتر در صفحه «باشگاه آخرين خبري ها» به آدرس هاي زير دنبال کنيد**
و در
اينستاگرام هم ما را با عنوان
akhareenkhabar جستجو کنيد.