نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

نقش رنگ میوه و سبزی در کاهش سرطان

منبع
خراسان
بروزرسانی
نقش رنگ میوه و سبزی در کاهش سرطان

خراسان/ محققان کره‌ای در مطالعه‌ای که در نشریه Nutrition Research منتشر شد، بررسی کردند که آیا رنگ میوه‌ها و سبزیجات نقش متفاوتی در کاهش خطر سرطان دستگاه گوارش دارد یا خیر. شرکت‌کنندگان این مطالعه بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۱ تحت بررسی قرار گرفتند و در طول ۸ سال، ۲۱۴ مورد سرطان دستگاه گوارش تشخیص داده شد.

میوه‌ها و سبزیجات سفید با بیشترین تأثیر

این تحقیق نشان داد که میوه‌ها و سبزیجاتی که رنگ گوشت آن‌ها سفید است، مانند سیب، گلابی، پیاز، سیر و قارچ، خطر سرطان دستگاه گوارش را تا ۳۶ درصد کاهش می‌دهند. ترکیبات مغذی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این خوراکی‌ها از سلول‌های دستگاه گوارش در برابر آسیب محافظت می‌کنند.

تحقیقات قبلی نشان داده‌اند که ترکیبات موجود در سیر و پیاز نقش پیشگیری‌کننده در برابر سرطان دارند. جالب است بدانید که حتی بعد از پوست کندن، گوشت سفید میوه‌ها و سبزیجات حاوی ویتامین‌های مهمی است. مصرف روزانه حداقل ۱۸۸ گرم از این مواد غذایی می‌تواند به پیشگیری از سرطان کمک کند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره