خبرگزاري صدا و سيما/ مصرف ۲۱ دانه مويز سرخ به صورت ناشتا،موجب پيشگيري از ابتلا به بسياري از بيماريها ميشود.
کارشناس ارشد طب سنتي استان کهگيلويه وبويراحمد گفت: مويز با مزاج گرم، از خانواده کشمش و جزو گروه ميوهها است که بسياري از افراد ترجيح ميدهند به جاي قند، چاي خود را همراه با مويز ميل کنند.
هانيه ناصري مزاج با اشاره به اينکه در طب سنتي خوراکيهايي مانند سکنجيبن، عناب و آب ميوههاي ترش مصلح مويز هستند افزود: مويز، هضم کننده غذا و گرم کننده تمام بدن بخصوص کليه و مثانه است مصرف حجم متعادلي از مويز مي تواند باعث تقويت معده، کبد، کليهها و مثانه شود.
وي گفت:استمرار در مصرف مويز ميتواند به افزايش حافظه، قدرت فهم، تسکين صفرا، دفع بلغم و اصلاح خلق و خو هم کمک کند.
وي به افراد توصيه کرد، هنگام خريد مويز انواع چاق، پرگوشت، شيرين و کم دانه آن را انتخاب کنند، زيرا مويزهاي بسيار خشک، کم گوشت و پردانه، جزو بدترين انواع مويز هستند.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار