نماد آخرین خبر

این سوسیس و کالباس‌ها سرطان‌زا هستند

منبع
سيناپرس
بروزرسانی
این سوسیس و کالباس‌ها سرطان‌زا هستند
سيناپرس/ مصرف گوشت‌هاي فرآوري شده‌اي که در آن‌ها مواد نگه‌دارنده نيتريت استفاده‌شده، احتمال خطر ابتلا به سرطان را در انسان‌ها افزايش مي‌دهد و پژوهشگران از دولت ها درخواست کردند تا از استفاده از اين مواد در گوشت‌هاي فرآوري شده جلوگيري کنند. کارشناسان مواد غذايي خواستار توقف اضافه کردن مواد شيميايي سرطان‌زا به گوشت‌هاي فرآوري شده شده‌اند. کارشناسان مواد غذايي انگلستان نسبت به ضعف مقررات لازم جهت استفاده از مواد افزودني به انواع مواد غذايي ازجمله گوشت‌هاي فرآوري شده اعتراض دارند و نگران هستند که احتمالاً در افرادي که گوشت‌هاي فرآوري شده مصرف مي‌کنند، خطر ابتلا به سرطان افزايش پيدا کند. سازمان بهداشت جهاني از سال ۲۰۱۵ ميلادي، گوشت‌هاي فرآوري شده را در گروه يک رده‌بندي عوامل سرطان‌زاي انسان‌ها قرار داده است. بيکن‌هاي ترد ممکن است احتمال بروز سرطان را افزايش دهند چراکه واکنش‌هاي مخلوطي را سبب مي‌شوند. بخشي از مشکلاتي که در گوشت‌هاي فرآوري شده به‌ويژه بيکن‌ها ديده مي‌شود، استفاده از نيتريت (nitrit) به‌عنوان مواد نگهدارند مواد غذايي است. اداره غذا و داروي آمريکا اعلام کرد که نيتريت‌ها به‌عنوان يک ماده نگه‌دارنده و تثبيت‌کننده رنگ استفاده مي‌شوند. گوشت‌هايي که اين ماده براي آن‌ها مورداستفاده قرار مي‌گيرد، رنگ صورتي دارند. ائتلافي که توسط کريس اليوت (Chris Elliott) استاد دانشگاه کوئين کانادا اداره مي‌شود، ادعا مي‌کند که «يک توافق نظر علمي» وجود دارد که اضافه کردن نيتريت به گوشت مي‌تواند منجر به افزايش خطر ابتلا به سرطان در انسان شود. اين مسئله باعث بروز ۶ هزار و ۶۰۰ مورد ابتلا به سرطان روده در انگلستان شده است. اعضاي اين ائتلاف همچون دکتر عصيم مالهوترا (Aseem Malhotra) متخصص قلب، از دولت انگلستان خواستند تا استفاده از نيتريت‌ها را به‌عنوان مواد نگه‌دارنده در گوشت‌هاي فرآوري شده، متوقف سازد. دکتر مالهوترا در توضيحاتش اعلام کرد: «اقدام دولت براي حذف نيتريت از گوشت فرآوري شده نبايد خيلي دور از ذهن باشد. صنعت گوشت اين کشور بايد سريع عمل کرده و اين مسئله را حل کند.» قابل‌توجه است که در ايالات‌متحده آمريکا، نيتريت به‌عنوان مواد افزودني مجاز توسط اداره غذا و داروي اين کشور تائيد شده است و مراکز کنترل و پيشگيري از بيماري‌ها، دستورالعمل‌هايي در مورد حد توصيه‌شده براي افزودني‌هاي نيتريت و نيتريت سديم ايجاد کرده‌اند. با اين تفاصيل مي‌توان به‌جاي مصرف گوشت‌هاي فرآوري شده، از گوشت‌هاي تازه و يا مواد پروتئيني گياهي استفاده کرد تا خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد