نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی با یک آبمیوه خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی با یک آبمیوه خوشمزه
باشگاه خبرنگاران/ کارشناسان در جديدترين پژوهش‌هاي خود دريافتند نوشيدن ميزان کافي آب پرتقال در روز مي‌تواند خطر ابتلا به برخي بيماري‌ها به ويژه سکته مغزي را در افراد به ميزان يک چهارم کاهش دهد. محققان با مطالعه برروي داوطلبان و قرار دادن آب ميوه پرتقال در رژيم خوراکي روزانه آنها دريافتند ميزان لخته شدن خون در مغز داوطلبان به ميزان ۲۴ درصد کاهش يافته است. کارشناسان اين يافته‌ها را با انجام تحقيقي ۱۵ ساله بر روي ۳۵ هزار داوطلب بزرگسال در رده سني ۲۰ تا ۷۰ سال به دست آورده‌اند. مطالعه دانشمندان نشان مي‌دهد کودکان ۴ تا ۶ سال روزانه بايد حداکثر۱۹ گرم آب مرکبات استفاده کنند که اين ميزان در کودکان ۷ تا ۱۰ سال بيش از ۲۴ گرم در روز و در افراد بزرگسال حدود ۳۰ گرم است. در کنار مصرف آب ميوه پرتقال کارشناسان مصرف ميوه به همراه پالپ آن را توصيه مي‌کنند زيرا داراي انواع ويتامين و مواد معدني مفيد براي سلامت بدن است. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره