زندگي آنلاين/ کرفس داراي فيبر زيادي است و باعث ميشود احساس سيري کنيم. به همين دليل است که ما نميتوانيم مقدار زيادي از آن بخوريم. هنگامي که آب کرفس را ميگيريم، فيبر آن از بين ميرود و به همين دليل ميتوانيم يک ليوان از آن را مصرف کنيم. با توجه به اينکه کرفس کاملاً مملو از ويتامينها، مواد معدني و ساير مواد خوب است، اين آب ميوه فقط يک نوشيدني نيست بلکه يه نوشيدني عالي براي رژيم غذايي است. قند و کالري آب کرفس بسيار کم است برخلاف ساير آب ميوه و سبزيجات، قند و کالري يک ليوان آب کرفس نسبت به آب هويج کمتر است. لطفاً در نظر داشته باشيد که فيبر براي بدن ما بسيار مهم است و هرگز از آب کرفس به جاي وعده غذايي استفاده نشود.
از مشکلات بينايي جلوگيري ميکند
کرفس از نظر ويتامين A بسيار سرشار است و اين ويتامين نقش اساسي در بينايي دارد. از سطح چشم در برابر باکتريها و ويروسها محافظت ميکند. ويتامين A همچنين به جلوگيري از بروز مشکلات بينايي وابسته به سن مانند آب مرواريد کمک ميکند.
خطر سرطان را کاهش ميدهد
کرفس حاوي لوتئولين است و محققان دريافتند که اين عنصر سلولهاي سرطاني را تضعيف کرده و آنها را به درمان حساستر ميکند. کرفس براي مدت طولاني در طب چيني به عنوان يک عامل ضدسرطاني مورد استفاده قرار ميگرفت.
غذاي اسيدي راخنثي ميکند
کرفس از نظر عناصر آهن، منيزيم و سديم حاوي عناصر قليايي بسيار خوبي است. به عبارت ديگر، ميتواند غذاهاي اسيدي را خنثي کند و از اين طريق به ما کمک ميکند تعادل pH سالم در بدن ما حفظ شود.
مصرف زياد غذاي اسيدي ميتواند باعث بروز انواع مشکلات سلامتي مانند زوال استخوان، سنگ کليه و مشکلات کبدي و قلبي شود و از آنجا که بسياري از مواد غذايي که هر روز ميخوريم اسيدي است، اضافه کردن آب کرفس به رژيم غذايي شما ميتواند برخي از اين موارد را از ساختن آن متوقف کند.
بازار