ايسنا/ براي سلامتي قلب راه‌هاي زيادي وجود دارد که يکي از اين راه‌ها پيروي از رژيم غذايي سالم و مصرف ويتامين‌ها و مواد معدني دوستدار قلب است.

در ادامه چند ويتامين و ماده معدني که مصرف آن‌ها علاوه بر سلامت عمومي بدن به ويژه براي سلامت قلب مفيد است به نقل از سايت "شيف ويتامينز" آورده شده است:

۱) اسيدهاي چرب امگا ۳

مصرف اسيدهاي چرب امگا ۳ به تقويت قلب و سلامت آن کمک مي‌کند. دريافت مقدار کافي امگا ۳ در رژيم غذايي دشوار است زيرا بدن ما به طور طبيعي اين نوع اسيدهاي چرب را توليد نمي‌کند. اگر فقط به اندازه کافي در رژيم غذايي خود امگا ۳ دريافت نمي‌کنيد، مصرف روغن کريل براي شما مفيد خواهد بود. روغن کريل يک مکمل استخراج شده از يک گونه کريل ساکن در قطب جنوب است. کريل يک نوع خرچنگ کوچک مانند ميگو است که در اقيانوس جنوبي زندگي مي کند. اين حيوان در پايين ترين زنجيره غذايي واقع شده و از فيتوپلانکتون ها يا جلبک هاي دريايي ميکروسکوپي تغذيه مي کند.

۲) ويتامين D

مطالعات زيادي به اين واقعيت اشاره دارد که کمبود ويتامين D مي‌تواند سلامت افراد را در معرض خطر قرار دهد. ويتامين D در واقع زماني که در معرض نور آفتاب قرار بگيريد، توسط بدن توليد مي‌شود و به تنظيم فشار خون کمک مي‌کند. با اين حال، عواملي مانند قرار گرفتن کمتر در معرض نور خورشيد، چاقي و سن مي توانند منجر به کمبود اين ويتامين ضروري در بدن شوند. بسياري از افراد به مکمل‌هاي ويتامين D نياز دارند تا کمبود آن را در بدن خود جبران کنند.

۳) منيزيم

منيزيم يک ماده معدني است که به طور طبيعي در سبزيجات سبز تيره، آجيل و غلات سبوس‌دار و برخي ديگر از مواد غذايي يافت مي‌شود. کمبود منيزيم با فشار خون بالا مرتبط است. براي به دست آوردن ميزان مورد نياز روزانه منيزيم يا مکمل آن را مصرف کنيد يا به خوردن غذاهاي غني از منيزيم مانند اسفناج خام، سويا، آووکادو و حتي شکلات تلخ رو بياوريد.

۴) آنزيم CoQ۱۰

آنزيم CoQ۱۰ در حالي که از نظر فني يک آنزيم است اما دست در دست با ويتامين‌ها در بدن کار مي‌کند و مطالعات زيادي فوايد مختلف آن را نشان داده است. اين ماده را مي‌توان به طور طبيعي در بالاترين غلظت در بيشتر گوشت‌ها و همچنين محصولات سويا و مغزهاي خاص يافت. غلظت نسبتاً کم CoQ۱۰ در غذاهاي مصرفي روزمره به آن معناست که افراد براي دريافت ميزان کافي از اين آنزيم مجبور به مصرف مکمل‌هاي آن هستند.

۵) اسيد فوليک

اسيد فوليک که اغلب با عنوان ويتامين B۹ شناخته مي‌شود، يکي ديگر از ويتامين‌هاي مورد نياز براي سلامت قلب است. اين ويتامين به تنظيم ميزان هموسيستئين، يک اسيد آمينه مرتبط با خطر احتمالي لخته شدن خون، موجود در جريان خون کمک مي‌کند. منابع طبيعي سرشار از ويتامين B۹ شامل کلم بروکلي، عدس، جوانه بروکسل و مارچوبه است.

۶) پتاسيم

مدت‌هاست که پتاسيم براي تنظيم سطح فشار خون شناخته شده است. يک رژيم غذايي غني از ميوه‌ها و سبزيجات مي‌تواند به شما در رسيدن به مقدار توصيه شده پتاسيم در روز کمک کند که طبق نظر انجمن غذا و تغذيه در انستيتوي پزشکي آمريکا ۴۷۰۰ ميلي‌گرم است. در حالي که گفته مي‌شود موز غني از پتاسيم است، سيب زميني در واقع پتاسيم دو برابر بيشتر از موز در اندازه مشابه دارد. پتاسيم نيز مي‌تواند به صورت مکمل مصرف شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar