نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سلامت

قسمت‌هایی از مرغ که هرگز نباید خورده شوند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
قسمت‌هایی از مرغ که هرگز نباید خورده شوند

باشگاه خبرنگاران/ به نقل از الکوثر، گوشت مرغ حاوي مواد مغذي زيادي براي بدن است. باوجود فوايد فراوان مرغ، مشخص شده است که قسمت‌هايي از مرغ مي‌تواند براي سلامتي خطرناک باشد و مصرف آن توصيه نمي‌شود.

اين قسمت‌ها در مرغ کدامند؟

سر مرغ: سر مرغ به خصوص اگر زياد مصرف شود، خطر سلامتي زيادي دارد؛ به گونه‌اي که باعث بروز بيماري در مغز و غدد لنفاوي مي‌شوند، زيرا کساني که مرغ پرورش مي‌دهند برخي از مواد ضد باکتري را اسپري مي‌کنند و در نتيجه اين مواد شيميايي روي سر مرغ‌ها جمع شده و هنگام خوردن به ما منتقل مي‌شوند.

پوست مرغ: به جز باکتري‌هايي که در پوست مرغ جمع مي‌شوند، چربي زيادي را در خود ذخيره مي‌کند و در نتيجه منجر به افزايش وزن و افزايش سطح کلسترول در خون مي‌شود، بنابراين بهتر است آن را خارج کرده و نخوريد.

بال‌هاي مرغ: زيرا آن‌ها به طور غيرمستقيم مواد شيميايي را که براي بدن بسيار خطرناک است ذخيره مي‌کنند و بنابراين زياده روي در خوردن بال مرغ، باعث بيماري و تومور مي‌شود.

گردن مرغ: خوردن آن گاه به گاه ممکن است خطر زيادي نداشته باشد، اما در هر صورت حاوي ميکروب‌ها و باکتري‌هاي زيادي است که مي‌تواند منجر به ظهور بيماري‌هاي جدي شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره