قسمتهایی از مرغ که هرگز نباید خورده شوند
باشگاه خبرنگاران/ به نقل از الکوثر، گوشت مرغ حاوي مواد مغذي زيادي براي بدن است. باوجود فوايد فراوان مرغ، مشخص شده است که قسمتهايي از مرغ ميتواند براي سلامتي خطرناک باشد و مصرف آن توصيه نميشود.
اين قسمتها در مرغ کدامند؟
سر مرغ: سر مرغ به خصوص اگر زياد مصرف شود، خطر سلامتي زيادي دارد؛ به گونهاي که باعث بروز بيماري در مغز و غدد لنفاوي ميشوند، زيرا کساني که مرغ پرورش ميدهند برخي از مواد ضد باکتري را اسپري ميکنند و در نتيجه اين مواد شيميايي روي سر مرغها جمع شده و هنگام خوردن به ما منتقل ميشوند.
پوست مرغ: به جز باکتريهايي که در پوست مرغ جمع ميشوند، چربي زيادي را در خود ذخيره ميکند و در نتيجه منجر به افزايش وزن و افزايش سطح کلسترول در خون ميشود، بنابراين بهتر است آن را خارج کرده و نخوريد.
بالهاي مرغ: زيرا آنها به طور غيرمستقيم مواد شيميايي را که براي بدن بسيار خطرناک است ذخيره ميکنند و بنابراين زياده روي در خوردن بال مرغ، باعث بيماري و تومور ميشود.
گردن مرغ: خوردن آن گاه به گاه ممکن است خطر زيادي نداشته باشد، اما در هر صورت حاوي ميکروبها و باکتريهاي زيادي است که ميتواند منجر به ظهور بيماريهاي جدي شود.